Acasă ARTICOLE Căutați o Sală pentru Nuntă?

Căutați o Sală pentru Nuntă?

12915 29 Ianuarie 2016

Echipa noastră vine în ajutorul celor care caută un local (RestaurantSală de Banchet, Cafenea etc.) cu o tehnologie nouă pentru Republica Moldova - Panoramele 3D, Tururi virtuale a diferitor locații, acum nu veți pierde timpul în căutarea acestora prin oraș. În prezent aveți posibilitate 24/24 să faceți o vizită virtuală la localurile prezentate de către noi în rubricile: Restaurante, Săli de banchet, Pensiuni.

În continuare venim cu ceva sfaturi poate chiar și un fel de reguli la cunoscuta de toți întrebare, care apare de obicei după logodnă:

Cum alegem sala de nuntă ???

După cum știți toți, ''Sala de Nuntă'' o alegem în dependență de numărul de invitați și suma de bani pe care sunteți dispuși să o cheltuiți.

Select Banquet Hall

Preferințele ce țin de alegerea restaurantului sau a sălii de banchete le discutați acasă și schițați cam ce ați dori de la localul căutat, după care în timp cât mai scurt începeți căutările sălii de nuntă.

În general localul (dacă data D-stră este în plinul sezonului de nunți ex.: septembrie - sâmbăta) trebuie ales cu mult timp înainte, cam aproximativ un an sau chiar mai mult înaintea nunții, în caz de a-ți întârziat, la data planificată puteți să nu găsiți nici un local disponibil.

Trebuie să țineți cont că locațiile cele mai solicitate și rezonabile sunt rezervate din timp - Grăbiți-vă cu alegerea sălii!

Nu vă opriți doar la o sală, vizitând mai multe săli veți putea face o comparație între ele și să alegeți cea mai optimă pentru D – stră (prețul, calitatea deservirii, bucătăria, stilul sălii, curtea, parcarea și altele, au un mare rol). Spre exemplu unele restaurante (și nu numai) oferă diferite servicii, surprize, bonusuri etc. clienților săi în anumite perioade, cum ar fi: cascada de ciocolată sau fourchette - ul din contul localului în anumite perioade (ca de exemplu la sala de banchet ''Cascada'', ''Sarm Plus''), colacii, torta (unele restaurante (ex.: ''Elegance'', ''Paradis Cafe'', ''Maestro'' etc.) au secții de patiserie și vă oferă un sortiment larg de torte), Camera miresei (la ''Grace'', ''Orhideea'', ''Capitoles Park''), parcare păzită.

Select Banquet Hall

Sunt localuri care au terasă și parc, ceea ce este destul de important pe timp de vară sau toamnă, acesta este un beneficiu pentru D-stră ce vă oferă posibilitatea de a face sesiuni foto pe loc (de ex.: ''Select Banquet Hall'', ''San Mari'', ''Ciorescu'' etc.). La alții aveți ocazia să alegeți una din cele 2 sau 3 săli disponibile, acest lucru deja vă ușurează căutările dacă țineți cont de numărul de invitați (ex.: ''Select Banquet Hall'', ''Vila Nouă'', ''La Vista'', ''Complex Codru'', ''Casa Nunții Noroc'',''Capitoles Park'', ''Golden Lion'').

Grand Radog

Nu puțin importante sunt și localurile care au teren sau camera de joacă pentru copii (''Select Banquet Hall'', ''Colina Pinului'', ''Silver House'', ''Capitoles Park'' etc.).

Unele restaurante oferă și numere de hotel, unde puteți caza oaspeții de peste hotare. Camere special amenajate pentru tinerii căsătoriți, unde aceștia pot să-și petreacă prima noapte (''Arus'', ''Complex Codru'', ''Silver House''). Altele vă pot oferi la nuntă interpreți de renume, Servicii foto-video (desigur că din contul D-stră). Apropo de garderobă să știți că este foarte importantă, mai ales în sezonul rece.

Alegeți localul ținând cont de ''Mărimea localului'' și ''numărul de invitați''!

La Vista

Trebuie să țineți cont de un lucru, nu înghesuiți un număr mare de invitați într-un local cu capacitate mai mică decât trebuie pentru nunta Dumneavoastră - va fi foarte anevoios de dansat, la masă vor sta toți înghesuiți, și plus la aceasta lipsa de aer (condiționerul nu o să vă ajute cu nimic) îi va face pe nuntași să iasă afară. Inversa: dacă aveți un număr mic de invitați nu alegeți o sală mare, invitații se vor simți ca în pustiu, necontând la faptul că vor avea mult spațiu pentru dans, sala le va părea goală!

Sala trebuie să fie comodă pentru fiecare, spațioasă (în limita numărului de invitați), cu vizibilitate la platoul de dans.

Referitor la numărul de invitați e greu să apreciezi dacă toți cei notați în lista D - stră vor asista la nuntă, în așa caz ar fi bine să lăsați o abatere oarecare din numărul total în comun acord cu managerul localului.

Grand Radog

Semnați neapărat un contract cu restaurantul (sau sală de banchete), veți lăsa un avans care vă va asigura că data pe care ați ales-o este rezervată garantat de Dumneavoastră.
Trebuie să fie stipulate în contract toate detaliile: Data nunții, numărul aproximativ de invitați și serviciile ce vi se oferă în ziua nunții, arenda sălii (se achită DA sau Nu), program de lucru (se impune o taxă în plus dacă se stă peste program?).

Dacă prețul vi se pare Mare - aflați ce servicii adăugătoare include acest preț, Poate se merită!?

Este important să știți dacă decorarea sălii o faceți D - stră, sau localul are contract cu agențiile de organizare și amenajare și costul acesteia intră în prețul total. Unele restaurante sub anumite evenimente pot decora sala intr-un stil anume (culoarea huselor, fețele de masă... practic pot schimba aproape tot) ținând cont de preferințele D-stră (așa ceva am văzut la ''Capitoles Park'', ''Select Banquet Hall'', ''Garden Palace'', La Vista'' și la ''Gril Parc'' (posibil și alte restaurante au așa ceva, trebuie să întrebați)).

Gril Parc

Atrageți atenția la deservire și la chelneri.

Chelnerii și ținuta chelnerilor este foarte importantă, ea reprezintă imaginea localului (a Restaurantului, a Sălii de Banchete etc. ) dar și a D - stră! Ținuta impecabilă, amabilitatea, iscusința și atenția lor va influența mult buna dispoziție a invitaților.

Interesați-vă dacă va fi prezent un director sau manager al locației pe timpul nunții? (Important!)

Capitoles Park

Despre Meniu:

Deși pare o sarcină ușoară, alegerea meniului trezește cele mai multe întrebări, tocmai datorită ofertei diversificate a bucatelor. În general restaurantele propun un standard de meniu și preț, dar nu ar fi rău să aveți de oferit invitaților ceva deosebit.Referitor la băutură, fructe și dulciuri în majoritatea localurilor acestea sunt aduse de miri. Un manager bun o să vă indice cantitățile de băutură, dulciuri și fructe.Atrageți atenția la acustică (să nu se întâmple ca oaspeții D - stră să asurzească), se întâmplă că te duci la o nuntă și boxele stau în spate (no comment), podeaua să nu fie lunecoasă și sala trebuie să fie luminată perfect.Spre sfârșit, am dori să vă atragem atenția la faptul că Restaurante și Săli de banchete bune sunt și în afara capitalei (ca de ex.: ''La Bădiș'', ''Gril Parc'', ''Casa Neamului'', ''Voyage'', ''Stejăriș'', ''Grand Radog'', ''La Zlotea''etc.), care după părerea noastră pot să vă uimească cu frumusețea peisajului, stilul tradițional, clasic, și cu o deservire la nivel - la sigur vă vor lăsa o amintire frumoasă și o dorință de a le mai vizita.

Capitoles Park

Pe lângă toate acestea am dori să vă spunem că avem totuși restaurante la care administratorii urmăresc nu numai profitul din urma banchetelor dar și au grijă de plăcerea de a te afla în acel local, uimind clienții săi cu Renovări în interior și noi oferte.

Aceasta este părerea noastră - sperăm că informația să vă fie utilă.

Și țineți minte nunta o faceți pentru Dumneavoastră, așa că fiți atenți la detalii și vă dorim succese în luarea unei decizii corecte.

Lista întreagă cu Restaurante și Săli de banchete o găsiți în rubrica: Odihnă și agrement. Selectați localul dorit. În continuare aveți informația despre local și Turul Virtual. Dacă aveți careva sugestii, întrebări, reclamații ne puteți scrie, sau lua legătura cu Administratorul site-ului. Contactele le găsiți în dreapta, sub Banere.

Cu stimă și respect, Administrația site-ului.