Acasă Noutățile companiilor Casa Plai Sala de banchete Sydney

Sala de banchete Sydney

33912 autor : Sydney 06 Ianuarie 2017

Este localul perfect pentru a petrece un eveniment important departe de aglomeraţia şi forfota orașului.

Veți descoperi la Orhei un local plin de personalitate, înconjurat de liniștea acestui mic şi frumos oraş istoric. "Sydney" dispune de două săli și o cafenea-club situate la cele trei etaje, și o grădină superbă afară. Totul a fost gândit până la cele mai mici detalii, pentru a nu știrbi din confortul oaspeților. Dacă e vorba de o zi de naștere, cumetrie sau nuntă, invitații au la dispoziție mai multe spații pentru a se simți bine și cel mai important, pentru a comunica şi a sărbători împreună un eveniment important.

Mai întâi de toate, oaspeții vor urca o scară înaltă, ca în povești, care vă va duce în sala unde se întâmpină oaspeții.

Este un spațiu plin de lumină, confortabil. Aici vă vor aștepta tinerii însurăței sau părinții fericiți cu copilașul încreștinat. Pentru a putea comunica cu oaspeții pe care nu i-ați văzut de mult timp sau să faceți cunoștință cu alții noi, vă puteţi refugia pe câteva minute în  grădina de la "Sydney". Mesele și scaunele confortabile vă vor predispune spre discuții sincere și relaxante. Tot aici puteți face poze frumoase, iar havuzul  din grădină poate servi un fundal romantic pentru viitoarele fotografii.

Mob: +(373) 68-00-42-06
or. Orhei, str. Negruzzi, 103