Acasă ARTICOLE Planificare eveniment (partea II)

Planificare eveniment (partea II)

8348 29 Ianuarie 2016

Partea II

Dansatori, Coreografi, Animatori

Divertismentul cu ale sale show-uri și reprezentații artistice, este unul dintre principalii factori care completează prestațiile muzicale ale interpreților. Colectivele de dans: clasic, modern sau sportiv vor antrena atmosfera de chef prin entuziasmul și pasiunea lor. Doritorii de a învăța niște pași de dans pot apela la coreografi experimentați, care vor avea grijă ca cel mai important dans din viața acestora să fie cu adevărat superb.

În cazul în care organizați o petrecere tematică, animatorii vor distra oaspeții cu prestații teatrale de satiră și umor.

Trupe de dansatori profesioniști, clovni haioși sau scamatori pricepuți – toate vin în sprijinul atmosferei deosebite a evenimentului dumneavoastră și a excelentei dispoziții pentru toți invitații.

Foto / Video

Serviciile de filmări și fotografii formează un aspect extrem de important al oricărui eveniment! La finalul oricărei petreceri invitații vor pleca, florile se vor ofili, iar rochia de mireasă va fi depozitată undeva în dulap. Chiar și un zâmbet, o clipă de magie sau un moment de viață, toate se topesc în timp și se dau uitării. Fotografia și filmarea video oprește timpul în loc, deoarece prin filtrul artistic si propria viziune a fotografului și a cameramanului, timpul devine imagine – O imagine plina de sentimente, emoții de dragoste, pe care le veți regăsi, peste ani, în filele unui album atent lucrat, ce va păstra, precum un cufăr prețios, amintirile voastre dragi.

Locații de filmare

Odată ce a fost ales fotograful și cameramanul, urmează ca împreună cu aceștia să alegeți locația unde va avea loc ședința foto și video. Fie că e malul mării, un parc de distracții, o pădure, un câmp cu flori, un club în care vă pierdeați nopțile, o cascadă învolburata sau un lan de porumb, nimic nu e prea nebunesc dacă asta vă doriți. Totodată, veți putea găsi o alternativă mai romantică și mai elegantă locațiilor enumerate anterior în care o să aveți la dispoziție o zi întreagă pentru a imortaliza sentimentele și dragostea voastră.

Rochii / Costume / Încălțăminte

Orice eveniment este înnobilat de o vestimentație pe potrivă în care domnii și doamnele își prezintă eleganța. Uneori, printre atâtea stiluri, modele și stofe alegerea rochiei perfecte sau a costumului potrivit pare să fie tot mai dificilă, iar a încălțămintei practic imposibilă!

Tocmai din acest motiv în această listă aveți posibilitatea să selectați cele mai stilate locații, în care alegerea vestimentației dar și a încălțămintei va fi mai ușoară și mai plăcută.

Saloane de frumusețe / estetice

Unicitatea fiecărei persoane este evidențiată datorită profesioniștilor care oferă servicii de: coafor, extensii păr, cosmetică, make-up, extensii gene, manichiură-pedichiură, unghii tehnice, solar, masaj, împachetări corporale și multe altele. Apelând la aceste saloane, veți putea accentua frumuseţea și naturalețea dumneavoastră şi totodată vă veți putea relaxa pentru ca corpul şi sufletul să fie într-o armonie perfectă. Cu ajutorul acestor specialiști orice eveniment va deveni deosebit!