Formația "Elegans"

Logo Formatia Elegans
Mob: (+373) 68-333-047
9204

DESPRE NOI

Vă invităm să faceți cunoștință cu Formația "Elegans”, o companie de muzicieni cu multă experiență în crearea chefului și a voiei bune!

Pentru orice petrecere pe care o organizați, formația "Elegans” este alegerea perfectă, deoarece oferă o gamă diversă de interpretări. Astfel că la petrecere va răsuna atât muzica populară moldovenească, folk, etno cât și muzică de estradă din repertoriul național și internațional în limbile română, engleză, rusă și italiană care, cu siguranță, va fi pe gustul invitaților de toate vârstele.

Melodii alese sunt interpretate de cântăreața Ina Sturza și de interpretul Iurie Sturza, iar dansatorii vor accentua atmosfera de veselie. Pe lângă faptul că posedă o voce cristalină, interpreta Ina Sturza este și o moderatoare de excepție, care știe să înveselească și să încânte invitații de la orice eveniment.

Componența formației poate varia în dependență de petrecerea organizată astfel că pot fi invitați diferiți intrumentiști care vor bucura auzul cu intrumente precum: vioară, clape, saxofon, trompetă, acordeon sau altele la alegere.

Formația "Elegans” oferă profesionalism, iar pentru a vă convinge de asta puteți viziona următoarele spoturi video care au fost filmate la diferite petreceri onorate de către formație de-a lungul timpului:

 

Cei care deja au avut ocazia să facă cunoștință cu prestația formației au numai cuvinte de laudă, apreciind uimitorul show pe care aceștia îl oferă. Atenția la detalii a interpretei și moderatoarei Ina Sturza este admirabilă și o face un bun organizator indiferent de tipul petrecerii organizate.

Distracția este la maxim cu interpreții Ina și Iurie Sturza, care vor cânta cele mai selecte melodii și vor face chef de zile mari!

Un factor important este faptul că trupa folosește doar echipament de calitate, pentru ca melodiile să sune armonios și să încânte oaspeții.

Muzica diversă și pentru toate gusturile face ca formatia "Elegans” să fie alegerea perfectă pentru orice sarbătoare, căci cu siguranță o să fie o seară de neuitat.

Contacte: (+373) 68-333-047