Acasă Noutățile companiilor Formația "Elegans" Componența formației poate varia în dependență de petrecerea organizată astfel că pot fi invitați diferiți intrumentiști care vor bucura auzul cu intrumente precum: vioară, clape, saxofon, trompetă, acordeon sau altele la alegere.

Componența formației poate varia în dependență de petrecerea organizată astfel că pot fi invitați diferiți intrumentiști care vor bucura auzul cu intrumente precum: vioară, clape, saxofon, trompetă, acordeon sau altele la alegere.

15125 autor : Formația "Elegans" 25 Iulie 2016

Cei care deja au avut ocazia să facă cunoștință cu prestația formației au numai cuvinte de laudă, apreciind uimitorul show pe care aceștia îl oferă. Atenția la detalii a interpretei și moderatoarei Ina Sturza este admirabilă și o face un bun organizator indiferent de tipul petrecerii organizate.

Distracția este la maxim cu interpreții Ina și Iurie Sturza, care vor cânta cele mai selecte melodii și vor face chef de zile mari!

Un factor important este faptul că trupa folosește doar echipament de calitate, pentru ca melodiile să sune armonios și să încânte oaspeții.

Muzica diversă și pentru toate gusturile face ca formatia "Elegans” să fie alegerea perfectă pentru orice sarbătoare, căci cu siguranță o să fie o seară de neuitat.

Contacte: (+373) 68-333-047