Oscar Banquet Hall

Oscar Banquet Hall logo
Mob: (+373) 682-888-44
5243
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Superb, luxos, elegant... "Oscar Banquet Hall" unde visul de a avea o nuntă de poveste devine realitate ,chiar in centrul Chisinaului!  Frumusețe și perfecțiune in fiecare detaliu! Noi cream povesti frumoase!!!  "Oscar" Banquet Hall este unul din cele mai bune top restaurante Chisinau — unde visul de a avea o nuntă de poveste devine realitate. "Oscar" oferă 2 săli cu design individual: - sala mare cu o capacitate de 100-200 de persoane; - sala mică cu o capacitate de până la 100 de persoane.

 Nunta 2018! Cream povesti frumoase! Nunta de vis!
"OSCAR Banquet Hall" este gata să surprindă tineri căsătoriți și să le ofere în dar cea mai strălucită și memorabilă sărbătoare din viață.Prima zi de viață în căsătorie, sărbătorită aici, va fi începutul unei bune și frumoase tradiții. Colectivul sălii de banchet va face tot posibilul ca să lase în inimile voastre cele mai plăcute emoții, astfel sa va intoarceti împreună cu copii și prietenii, să celebrati jubileuri, zile de naștere și alte sărbători importante pentru dragi!

OSCAR Banquet Hall” este un restaurant cu o ambianţă călduroasă şi primitoare în care veţi găsi confort şi cele mai bune servicii asigurate de un personal atent la fiecare detaliu, pentru ca seara Dumneavoastră să fie cât mai relaxantă şi lipsită de griji.
Reuşim mereu să ne surprindem oaspeţii nu doar prin eleganţa interiorului şi ingeniozitatea meniului dar şi cu o mulţime de bonusuri. Avem pentru miri oferte speciale si cadouri! 
Vă așteptăm cu mare drag să ne vizitați.

Personal binevoitor, atmosferă festivă și bucate delicioase — vor face din evenimentul Dvs. o amintire frumoasă! Nunta petrecută aici nu este doar o sărbătoare, ci un eveniment grandios în care îşi unesc destinele două inimi pline de iubire. Această zi, va deveni o amintire de neuitat — plină de emoţii pozitive, de fericire şi multe surprize plăcute.

"Oscar" Banquet Hall este un restaurant cu o ambianţă călduroasă şi primitoare în care veţi găsi confort şi cele mai bune servicii asigurate de un personal atent la fiecare detaliu, pentru ca seara Dumneavoastră să fie cât mai relaxantă şi lipsită de griji. Reuşim mereu să ne surprindem oaspeţii nu doar prin eleganţa interiorului şi ingeniozitatea meniului dar şi cu o mulţime de bonusuri. Avem pentru miri oferte speciale si cadouri!

Aici puteți organiza:
Nunți și cumatrii;
Banchete — fourchette-uri;
Petreceri de cocktail;
Baluri și petreceri corporative;
Lansări de produse și servici;
Seminarii;
Conferințe
.

"Oscar" Banquet Hall este gata să surprindă tineri căsătoriți și să le ofere în dar cea mai strălucită și memorabilă sărbătoare din viață.Prima zi de viață în căsătorie, sărbătorită aici, va fi începutul unei bune și frumoase tradiții. Colectivul sălii de banchet va face tot posibilul ca să lase în inimile voastre cele mai plăcute emoții, astfel sa va intoarceti împreună cu copii și prietenii, să celebrati jubileuri, zile de naștere și alte sărbători importante pentru dra! Va asteptam cu mare drag! Vă așteptăm cu mare drag să ne vizitați.

SUPER OFERTA de la “OSCAR "Banquet Hall
Pentru cei ce vor să-şi sărbătorească zilele importante din viaţă la un nivel înalt şi caliatativ, dar şi la condiţii avantajoase, sunt bineveniţi în complexul de festivităţi "Oscar Banquet Hall"
Pentru zilele de LUNI pina JOI beneficiaţi de reducere pina la -15%  plus alte oferte actuale!
Grabiti-va sa rezervati data nunții de vis chiar acum!

SUPER OFERTELE ANULUI 2018 de la "Oscar Banquet Hall" va surprinde si ofera multe bonusuri interesante ,cadouri si surprize placute!!! Unul dintre care este SURPRIZA MUZICALA  pentru fiecare mire si mireasa din partea restaurantului nostru! Doar noi va alintăm cu gust... Grabiti-va sa rezervati datanuntii de vis !!!