Porter Yard

logo-porter Yard
Mob: (+373) 69 113 005
E-mail: info@porteryard.md
2148
susține restaurantul în top

DESPRE NOI

Porter Yard Banquet Hall – este o sală de banchete eleganță din Chișinău, pentru petrecerea evenimentelor de orice tip.

Noi organizăm: conferințe, nunți, petreceri, petreceri corporative, training-uri, banchete și alte evenimente.

Sala noastră de banchete este proiectată pentru 60 de persoane. O caracteristică distinctivă a restaurantului nostru este design-ul autorului și deservirea impecabilă. Din clipa primului dvs. apel și până în ultimul moment al evenimentului, veți fi însoțit de managerul / administratorul nostru. 

El vă va ajuta în toate etapele organizatorice. Am echipat sala complet cu toate instrumentele tehnice. Echipamentul foto și audio, profesional, vă așteaptă. Dacă este necesar, vom pregăti decorațiuni pentru sală - toate astfel încât evenimentul dvs. să fie ținut la cel mai înalt nivel.

Nunta sărbătorită în Porter Yard Banquet Hall vă va rămâne în memorie pentru toată viața. Este acel loc, unde vă veți simți confortabil, liber și relaxant.Pentru personalul sălii de banchete Porter Yard este foarte important îndeplinirea tuturor dorințelor clienților și satisfacerea oricăror cerințe ale acestora. Prin urmare, pentru fiecare dintre oaspeții noștri, căutăm o abordare personală și oferim o gamă largă de servicii.

Nunta în restaurantul Porter Yard va decurge pentru dvs. într-o atmosferă de poveste. Veți uita de oricare griji și veți petrece timpul nemaipomenit alături de prieteni și rude. Toate grijile le luăm asupra noastră, și fiți sigur, toți oaspeții fără îndoială vor aprecia nivelul înalt de organizare
a nunții dvs. Informații suplimentare puteți găsi pe site-ul nostru: http://porteryard.md

Sau sunând la numărul de telefon: 069 113 005
Vom fi bucuroși să vă întâmpinăm la: Chișinău, Str. Costiujeni 6/3