Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

6686 autor : Select Banquet Hall 07 Septembrie 2018

Lunile august și septembrie sunt cele mai solicitate pentru celebrarea nunților, iar la Restaurantul Select rezervările pentru o dată convenabilă se fac cu un an înainte. Prin urmare, dacă planifici nunta pentru anul următor în sezon, ar fi bine să alegi restaurantul acum. O întrebare foarte importantă pentru orice mireasă este cum să alegi un restaurant care întradevăr să merite banii investiți și să fie pe măsura așteptărilor. Vezi mai jos câteva sfaturi despre cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită:

1.Alege o locație convenabilă pentru invitați

Când spunem locație convenabilă, menționăm spațiul geografic unde se află restaurantul. Acesta poate fi amplasat în Chișinău sau în suburbie, fiecare are plusurile și minusurile sale. Pentru un restaurant amplasat în Chișinău sunt următoarele avantaje: infrastructură mai dezvoltată, taxi mai ieftin, diversitate mai marea localurilor și prestatorilor. Totuși, alegerea restaurantului în Chișinău implică și dezavantaje, cum ar fi: ambuteiaje, probleme cu liniștea publică (dacă e loc mai aglomerat).

2.Compară ofertele tuturor restaurantelor de nuntă

Cât de minunată nu ar fi sala pentru nuntă, anume bugetul deseori ne dictează unde să ne petrecem nunta. În acest scop, îți recomand să colectezi și să analizezi ofertele tuturor restaurantelor. Care sunt perioadele când se oferă reduceri? Ce bonusuri vei primi în caz că ai mai mulți invitați? Care sunt costurile ascunse ale serviicilor suplimentare? Astfel vei reuși să înțelegi dacă se echivalează cheltuielile cu bugetul tău.

3.Citește recenzii și feedback de la alte cupluri

Restaurantele de nuntă ar putea să-ți prezinte oferta  lor în cele mai frumoase culori, însă experiența mirilor reali este cea mai veridică informație dacă merită să investești într-un restaurant sau nu. Citește recenzii pe Facebook, caută în Google ce zice lumea despre ei, iar un restaurant întradevăr bun va avea o reputație bună. Unul mai puțin bun, din contra, va fi criticat și va fi un semnal pentru tine că mai bine să-l eviți.

În concluzie, pot spune că alegerea restaurantului este o mare responsabilitate, pentru că de aceasta depinde succesul evenimentului tău. Cred că aceste sfaturi ți-au fost utile și te îndemn să alegi conștient și rațional, astfel ca să fii cu adevărat mulțumită de restaurant!