Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall De ce merită să vii de Revelion la Select

De ce merită să vii de Revelion la Select

709 autor : Select Banquet Hall 14 Decembrie 2018

Atmosfera sărbătorilor de iarnă deja a cuprins toate casele și oficiile și deja este timpul să decizi unde și cum vei petrece acest Revelion. Te invităm în lumea imaginației la Select, să întâmpini anul 2019 alături de familie și prieteni. De ce merită să vii de Revelion la Select?

  • Vei avea ocazia să savurezi un meniu select

Pentru Revelion, am pregătit un meniu bogat și divers, care include 17 gustări. Pentru cei care deja cunosc bucătăria Restaurantului nostru, cuvintele despre cât de delicioase sunt aperitivele, gustările reci și calde sunt de prisos. Surpriza serii va fi desertul Black Jack – servit individual, care va uimi orice invitat la eveniment.

  • Băuturile sunt ALL INCLUSIVE

Nici o petrecere de Anul nou  nu trece fără un pahar de spumant, ciocnit alături de prieteni. Noi am pregătit un sortiment foarte bun de băuturi alcoolice și nealcoolice, care vor fi în cantitate nelimitată pe tot parcursul evenimentului.

  • Program de excepție, până dimineața

Deja al 7 an organizăm petrecerea tematică de Revelion și în fiecare an reușim să ne surprindem invitații cu un program divers. Combinăm dansul, muzica și actoria într-un tot întreg, iar invitații noștri se distrează până-n zori. În acest an avem ca invitați speciali pe Pașa Parfeni, Natalia Gordienko, Valentin Uzun.

  • Program special dedicat copiilor

Am organizat zone de distracție pentru copii, fotozonă, ateliere handmade, zonă cinema și disco. Știm că copiii sunt selectivi la mâncare, de aceea am elaborat un meniu special pentru ei cu gustări și băuturi preferate de copii. De la mic la mare, copiii vor găsi o ocupație pe plac, participând la programul distractiv alături de animatori.

  • Vei putea să-ți alegi un costum și să fii premiat

Pentru a susține această poveste de iarna, anunțăm Dress code: Imaginarium - Creative Black tie. Găsește un personaj care te inspiră și alege un costum interesant. Cele mai creative costume vor fi premiate! Tu cine esti in imaginatia ta?

Rezervările se fac la 069 500 900 sau pe https://revelion.md/