Acasă Noutățile companiilor Select Banquet Hall Impresii despre Revelion 2019 la Restaurantul Select

Impresii despre Revelion 2019 la Restaurantul Select

5893 autor : Select Banquet Hall 04 Ianuarie 2019

 

Am intrat cu dreptul în noul an, pentru că ne-a reușit să organizăm o petrecere de Revelion fantastică. Am savurat show-ul de excepție, bucatele rafinate și băuturile alese, întâmpinând anul 2019 cu bun gust. Magia a fost posibilă datorită artiștilor talentați: Valentin Uzun, Natalia Gordienko, Pașa Parfeni și show-ului coreografic condus de Eugen Fărguțu, iar ingredientul magic al acestei seri au fost cei mai  selecți oaspeți! Cum a fost evenimentul?­ Vedeți un mic album cu cele mai reprezentative fotografii mai jos J

Maturii au fost întâmpinați într-o zonă amenajată în tematica Imaginarium, unde au făcut fotografii creative. Apoi a urmat un program divers, cu concursuri interesante, muzică bună, interpretată de Pașa Parfeni, Natalia Gordienko, Valentin Uzun. O surpriză deosebită a fost show-ul coreografic realizat special pentru acest eveniment. Pentru aceasta îi mulțumim lui Eugen Fărguțu și echipei sale talentate.

Copiii au avut programul lor, alături de animatori și personaje din povești. Ne-a bucurat faptul că copiii s-au împrietenit între ei, le-a plăcut meniul și au fost bine dispuși pe tot parcursul serii. Acest fapt le-a permis și părinților să se distreze în voie, știind că copiii lor sunt fericiți și mulțumiți.

Ca concluzie, petrecerea tematică de Revelion a fost un adevărat succes, invitații s-au simțit minunat, iar noi am savurat să-i avem alături. Mulțumim tuturor pentru implicare, artiștilor pentru dedicație și talent și sperăm să ne vedem și la următorul Revelion!