Victoria Palace - Mereni

Logo Victoria Palace Restaurant
Mob: (+373) 696-79-967
Mob: (+373) 689-03-097
Mob: (+373) 67-333-888
E-mail: ghenabuga@yahoo.com
29388
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Sala de banchete “Victoria Palace” – este locul unde veti petrece cele mai importante si de neuitat momente din viata dumneavoastra: nunta, cumetrie, bal de absolvire, jubileu, corporative devenind la finalul ceremonii o poveste adevarata.

Localul este amplasat la doar 25 km de Chisinau, in minunata localitate Mereni din r-ul Anenii Noi, departe de aglomeratie, zgomotul si agitatia capitalei,oferind multe facilitati pentru odihna:

  • Un spatiu imens de 700 m2, avind capacitatea salii de 300 invitati ceea ce permite admirarea mesei de prezidiu, amenajata cu flori vii creind o atmosfera romantica.
  • Salonul reprezinta un spatiu unitar, lipsit de coloanele de sustinere,continuat cu platoul de dans si zona pentru ansamblul musical.
  • Sistem modern de ventilare si aer conditionat.
  • Echipament professional de sunet si de lumini.
  • Terasa si locuri de parcare.
  • Camera pentru tineri.
  • Camera pentru copii dotata cu patuc.

Design-ul salii este unul indraznet,combinind tonuri de bordo-aurii, care reda adevarata noblete imparateasca. Pe linga decorul primitor si cald,atmosfera este intretinuta de serviciile de calitate care sunt oferite de personalul cu o pregatire competenta si care va organiza o serbare de succes.

 

Bucatarii vor uimi invitatii cu bucate traditionale moldovenesti dar si o varietate bogata a clasicului bucatariei europene, care sunt pregatite cu pasiune si suflet.

Personalul amabil și prietenos va avea grijă de toate detaliile evenimentului organizat de Dvs. astfel, încât să vă poată oferi doar clipe minunate alături de familie, prieteni, parteneri de afaceri.

Vă așteptăm cu drag în sala de banchete “Victoria Palace”, pentru că aici este locul unde orice eveniment devine cu adevărat regal și oferă un refugiu relaxant din atmosfera încărcată a orașului!