Restaurant ELENA

41728 autor : Elena 26 Aprilie 2022

                                             

Splendidul restaurant „Elena”, este localul care subliniază rafinamentul desăvârșit, oferind ambianța excepțională pentru evenimentul care intenționezi să-l celebrezi alături de familie, prieteni sau parteneri de afacere.

Aflat în ipostaza oaspetelui onorabil vei rămâine impresionat de stilul clasic, arhitectural, reanimat de un decor modern cu tentă mirifică.

Cele trei săli ale restaurantului se disting cu mult fast, subliniind în avans adaptabilitatea la preferințele emfatice ale clienților noștri selecți.

 


Sala mare are o capacitate de 200 de oaspeți, predestinată pentru evenimentele grandioase.

 


Cea de-a doua sală oferă cadrul ideal pentru petreceri de până la 120 oaspeți.

 


Și pentru că suntem un popor eterogen, înnobilat de tradiție, a treia sală, cu o capacitate de 40 oaspeți este opțiunea oamenilor intenși, care apreciază stilul moldovenesc, pus în valoare de arhitectura și detaliile ornamentale, structurate cu multă măiestrie de către meșteri populari.

 


Toate cele trei săli sunt distincte, poziționate la etaje diferite – totul pentru a oferi o abordare individualizată pentru preferințele fiecăruia.

Și pentru că suntem preocupați de starea de spirit a oaspeților noștri, le punem la dispoziție cadrul curții restaurantului, rupte eventual din basme cu Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, unde se pot oficializa înscrieri, ședințe foto sau pur și simplu te poți recreea de agitația cotidiană.

 

Merită elogiu bucătăria restaurantului, care prin diversificarea bucatelor îmbietoare, formulate într-o sincronizare de excepție: oriental-tradițional-occidental, te poziționează în fața „faptului împlinit”, oferindu-ți o largă flexibilitate gastronomică.

Finalmente, ca străduința noastră să ajungă la toate simțurile dumneavoastră, restaurantul „Elena” operează cu un personal experimentat, politicos, atent și mereu fixat pe principiul de satisfacție a clenților noștri onorabili.