Acasă Noutățile companiilor La Vista Locul ideal pentru primul pas comun

Locul ideal pentru primul pas comun

18138 autor : La Vista 12 Februarie 2020

 

Restaurantul „La Vista” vă pune la dispoziție patru săli care pot găzdui atât nunți, cumătrii, festivități, cât și evenimente corporative precum conferințe, seminare, mese rotunde sau altele. Datorită amplasării sălilor, este posibilă organizarea concomitentă a activităților pe secțiuni sau pe grupuri de profil. La dispoziția dumneavoastră se oferă utilajul tehnic necesar audio și video pentru un eveniment reușit.

 

 

La dorință pot fi organizate pauze de cafea, bufet suedez, lunch-uri sau cine pentru invitații de la eveniment. La etajul I al localului se află sala cu șemineu care poate găzdui de la 70 la 150 de persoane, în funcție de ceremonia organizată.

Sala este decorată cu lustre de cristal, fotolii tapițate, iar pereții sunt de culoare bej cald. Atracția principală a sălii este șemineul de granit care oferă o atmosferă de căldură și confort tuturor invitaților.


Tot la etajul I se află și biroul VIP care este tocmai perfect pentru întâlniri de afaceri sau cine de familie de până la 10 persoane. La etajul II se află sala alb-argintie, care poate găzdui până la 170 de persoane.

 

Sala de Banchete La Vista este locul ideal pentru primul pas comun - romantic și solemn, sofisticat și modern - vă vom indeplini visul unei nunți perfecte.


Tel: (+373) 22 57-33-10
Mob: (+373) 794-78-652
Fax: (+373) 22 57-33-10