Acasă ARTICOLE

ARTICOLE

Tendințele la ziua de azi pentru organizarea unei nunti moderne.

postat: 12.02.2018

Tot mai mulți tineri, chiar dacă nu-și doresc o nuntă tradițională, cochetează cu un nou tipar - nunta rustică care impune deschidere spre naturalețe, simplitate, autenticitate. Imaginați-vă într-o locație aleasă cu grijă (restaurant, han, o cramă), decorată cu cele mai frumoase obiecte din Casa Mare a părinților și a buneilor, cu miri, nași, vornicei în port național atât de colorat și variat…

Efecte speciale

postat: 28.02.2017

La moment există destule variante și variații ale efectelor speciale, multe folosindu-se împreună pentru crearea unui show de neuitat. Specialiștii noștri vor face pentru dumneavoastră un eveniment memorabil!

Utilizați servicii de catering în orice altă locație.

postat: 28.11.2016

Care sunt celelalte beneficii ale cateringului? În primul rând, mobilitatea exclusivă. Puteți organiza serbări sau orice sărbătoare unde doriți: locația se află la discreția dumneavoastră.

Centrele metodico-didactice

postat: 19.07.2016

Centrele metodico-didactice reprezintă o parte a sistemului educațional care cuprinde toate obiectele de învățare și metodele noi de predare, deoarece componenta cea mai importantă a însușirii reușite este predarea eficientă a obiectului. Centrele expuse pe site-ul nostru realizează o combinație reușită dintre eficiența predării și a însușirii de către student.

Cazare Delta Dunarii Romania

postat: 15.06.2016

Cazare Delta Dunarii Romania

Clinicile stomatologice

postat: 02.06.2016

Sănătatea noastră este un component esențial al confortului nostru și al unei vieți fericite. Este important să menținem tonusul întregului organism, inclusiv al cavități bucale. Oamenii amână adesea vizita la stomatolog, considerând că este de importanță secundară.

Torte, colacii, băuturile

postat: 05.05.2016

Copturile, torturi şi băuturile sunt elemente plăcute și indispensabile ale unei sărbători reușite, fără de care nu se organizează în prezent nici un eveniment. Tortul se servește, de obicei, la sfârșitul sărbătorii, iar colacii fac parte din tradiția seculară a poporului nostru, în timp ce băuturile destind atmosferă și adaugă un plus de bucurie și bună dispoziție oaspeților.

Restaurante, săli de ceremonii

postat: 30.01.2016

Fie că organizați o nuntă, un botez, un banchet, un bal, o zi de naștere sau o zi onomastică, este foarte important să alegeți un local potrivit pentru eveniment, deoarece acesta trebuie să ofere o atmosferă deosebită sărbătorii dumneavoastră. Alegerea sălii de banchete, a sălii de nunți sau a restaurantului este unul dintre cele mai importante momente din organizarea și planificarea unui eveniment și este condiționată de anumite aspecte în funcție de nevoile și de dorințele dumneavoastră.

Decor, decorațiuni, buchetul miresei.

postat: 29.01.2016

Secretul aranjamentului impresionant ar fi planificarea în detaliu. Primul pas pe care ar trebui să-l faci e să alegi culorile dominante ale sărbătorii. Acest lucru se face în dependență de preferințele cromatice ale mirilor, în nuanțele sălii de nuntă sau în conformitate cu anotimpul în care se sărbătorește evenimentul.

Foto / Video

postat: 29.01.2016

“O imagine valorează cât o mie de cuvinte”, este un citat celebru spus de Frederick Barnard, care știa că numai în așa fel poate fi oprit timpul în loc, pentru ca amintirile noastre să rămână mereu vii. Mulți oameni au acasă cel puțin un album foto sau un videodisc care, precum un seif, păstrează cele mai frumoase emoții și trăiri pe care au reușit să le capteze fiind alături de familie sau printre prieteni.

Planificare eveniment (partea III)

postat: 29.01.2016

Unul din cele mai dulci momente al oricărui eveniment este torta! Fie că e o zi de naștere, un botez, o nuntă sau o altă ceremonie, torta este acel aspect pe care toți invitații îl apreciază și îl țin minte. Colacii, de asemenea sunt o parte integrantă a oricărei ceremonii, astfel respectându-se datina strămoșească de celebrare a sărbătorilor. În cazul în care invitații vor prefera un cocktail rafinat sau alte băuturi mai tari, aici aveți posibilitatea de a selecta băuturile care vor întreține cheful petrecerii.

Planificare eveniment (partea II)

postat: 29.01.2016

Divertismentul cu ale sale show-uri și reprezentații artistice, este unul dintre principalii factori care completează prestațiile muzicale ale interpreților. Colectivele de dans: clasic, modern sau sportiv vor antrena atmosfera de chef prin entuziasmul și pasiunea lor. Doritorii de a învăța niște pași de dans pot apela la coreografi experimentați, care vor avea grijă ca cel mai important dans din viața acestora să fie cu adevărat superb.

Planificare eveniment (partea I)

postat: 29.01.2016

Doriți să organizați un eveniment? Nimic mai simplu! Deoarece ne dorim ca evenimentul dumneavoastră să fie perfect, noi, cei din echipa site-ului www.virtualtur.md dorim să vă ghidăm printre momentele-cheie ale febrei pregătirilor cu niște sfaturi și comentarii utile pentru planificarea unui moment special din viața Dumneavoastră și a celor dragi.

Importanța muzicii din viața noastră

postat: 29.01.2016

Friedrich Nietzsche pe bună dreptate spunea: “Fără muzică, viața ar fi o eroare!”. Într-adevăr, muzica face ca oamenii să fie mai sensibili și mai prietenoși, le oferă alinare și fericire, însă în lipsa ei, toți ar fi mai săraci din punct de vedere sentimental.

Despre tururi virtuale

postat: 29.01.2016

Tehnologiile avansate ne ajuta din ce in ce mai mult in activitatile noastre zilnice, unele ne ajuta mai mult, altele mai putin iar cu unele din ele noi suntem atât de legati ca cu greu am putea sa ne descurcam fara ele. Pe plan global, zilnic, se dezvolta tot mai multe instrumente care ne acorda asistenta necesara pentru a ne usura si ajuta in treburile noastre.

Obiceiuri și tradiții ale nunții

postat: 29.01.2016

Nunta este legătura sacră care stă la baza dezvotării civilizațiilor și, totodată, cea mai interesantă tradiție de familie, în toate culturile și religiile din întreaga lume. O nuntă presupune obiceiuri diferite, pentru diverse naționalităti, care pot varia de la caz la caz in funcție de natura sa: religioasă, economică, legislativă sau tradiția regiunii, în care are loc aceasta.

Căutați o Sală pentru Nuntă?

postat: 29.01.2016

Echipa noastră vine în ajutorul celor care caută un local (Restaurant, Sală de Banchet, Cafenea etc.) cu o tehnologie nouă pentru Republica Moldova - Panoramele 3D, Tururi virtuale a diferitor locații, acum nu veți pierde timpul în căutarea acestora prin oraș. În prezent aveți posibilitate 24/24 să faceți o vizită virtuală la localurile prezentate de către noi în rubricile: Restaurante, Săli de banchet, Pensiuni.