Adler Medical

Adler Medical logo
Tel: (+373 22) 27-17-60
Mob: (+373) 67-471-760
E-mail: info@adlermedical.md
6191

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

La Clinica Adler Medical lucreaza medici de diferite specialitati, cliniciști-diagnosticieni: ginecolog-obstetrician, mamolog, neurolog, hepato-gastroenterolog, cardiolog, endoctrinolog, reumatolog, ortoped-traumatolog, reflexoterapeut, fizioterapeut, ultrasonografist, kinetoterapeuți, reabilitologi, psihologi și masori. Ei se grupeaza in 3 departamente: sănătatea femeii, tratementul durerii și kinetoterapie/reabilitare. Principiul selectarii acestor specialitati pe departamente se bazeaza pe principiul acoperirii totale a pacientilor cu dureri, afectiuni ale femeilor sau pacienti care au nevoie de kinetoterapie/reabiliatare, cu dizabilitati locomotorii sau verbale, sau de orice alta origine. Va fi utilizat principiul de lucru in echipa, de ex. cardiolog-reabilitolog-medic de diagnostic functional-neurolog.

Peste 1.5 miliarde de oameni în lume suferă de durere cronică. Majoritatea oamenilor spun că durerea le încurcă să doarmă noapte și să se concentreze ziua, iar nivelul general de energie este scăzut și calitatea vietii suferă. Dacă durerea a devenit o parte integrală a vieții Dumneavoastră, fie din cauza unei traume, a unei boli cronice, sau din cauza uzurii cu anii, e timpul sa considerați metode de gestionare și ușurare a durerii. La Chișinău, puteți avea încredere în specialiștii centrul Adler medical pentru toate nevoile Dvstră.

Centrul oferă tratament complex, atât prin prescriere de medicamente, prin acupunctură, prin kinetoterapie, fizioterapie, metode cognitive și altele.

Scopul nostru este să găsim sursa durerii, să reducem durerea prin metode complexe și prin asta să îmbunătățim viața pacientului.

Specialiștii noștri sunt din domeniile: neurologie, otopedie-traumatologie, reumatologie, specialist în durere (pain specialist)

Sănătatea Femeii:

Departamentul de sănătate a femeii se va ocupa de abordarea complexă în sănătatea feminină. Printre specialiștii noștri găsiți medic obstetrician-ginecolog, endocrinolog, mamolog, cardiolog, hepato-gastroenterolog.

La noi puteți să efectuați analize complexe de sănătate, cu analize de laborator, investigații USG, și consultațiile medicilor.

Reabilitare / kinetoterapie

Departamentul nostru de realibitare este echipat cu tot necesarul pentru a restabili la maxim independența funcțională a fiecărui pacient. Kinetoterapeuții noștri ajută oamenii de toate vârstele să participe în activitățile în care trebuie sau doresc să participe în fiecare zi. Oferim reabilitare pentru următoarele tipuri de cazuri:

Reabilitare din durere cronicî
reabilitare neurologică
reabilitare oncologică
reabilitare ortopedică
reabilitarea zonei pelvice
reabilitare după traume ale coloanei sau de durere cronică la spate
reabilitare după traume sportive
reabilitare vestibulară

Servicii analize de laborator:
oferim o gamă largă de servicii de analiză de laborator.