Banquet Hall Dacia

Logo Banquet Hall Dacia
Mob: (+373) 68-848-848
E-mail: dacia35@mail.ru
6175
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Bine ați venit la Restaurantul „Dacia” – cel mai rafinat local din inima sectorului Botanica. Dorim să vă urăm sincere felicitări pentru viitorul eveniment și cu mult drag vă stăm la dispoziția dumneavoastră ca să vă oferim o petrecere de cinci stele. De la o ceremonie intimă până la un banchet extravagant, de la tradițional la contemporan, de la familial la corporativ, restaurantul nostru este pregătit pentru orice provocare pentru a crea o zi de neuitat.

 

Fiind un local de ceremonii cu experiență, înțelegem că ziua nunții, botezului sau aniversării dumneavoastră este una dintre cele mai importante zile din viață și tocmai de aceea vă oferim întreg suportul nostru pentru o petrecere cu adevărat specială!

Pentru ca evenimentul să fie exact așa cum vă doriți avem două săli spectaculoase în funcție de stilul și mărimea ceremoniei organizate de dumneavoastră.

Sala „Platinum” are o capacitate de 170 de locuri iar sala „Golden” - 80 de persoane. Fiecare dintre săli oferă o atmosferă incredibilă, un decor spectaculos dar tot odată și un farmec aparte și solemn ospățului dumneavoastră.

Terasele spațioase a celor două săli sunt elegant amenajate pentru ca invitații să se poată relaxa și sunt dotate cu loc special amenajat pentru fumători.

Bucătăria restaurantului nostru este înalt apreciată de către specialiștii culinari din capitală fiind în topul preferințelor gastronomice. Un meniu variat cu bucate savuroase va fascina gusturile invitaților dumneavoastră. 

La Restaurantul „Dacia”  înțelegem că acesta este un moment cu adevărat special pentru dumneavoastră  și suntem aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de evenimentul organizat. Tocmai din acest motiv vă oferim pachete fantastice all-inclusive pentru a vă ajuta să faceți petrecerea dumneavoastră să fie cu adevărat incredibilă.

Ne-ar plăcea să vă ajutăm să aveți o zi cu adevărat deosebită - dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să faceți o rezervare, vă rugăm

să ne contactați și să programați o întâlnire pentru a vizita Restaurantul „Dacia”.

Avantajele noastre sunt:

Cea mai bună locație din sectorul Botanica

Perfect pentru petreceri mari sau mici

Decor perfect pentru fotografii memorabile

Numărul de feluri de mâncare și băuturi disponibile

Locație convenabilă și parcare accesibilă

Pentru mai multe informații sau pentru a organiza un ospăț pe cinste, nu ezitați să ne contactați chiar azi!