Sala - Diamant de Lux

Logo Diamant de Lux Restaurant
Mob: (+373) 682-888-44
15649
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Complexul „Diamant de Lux” se află la doar 15 minute distanță de Chișinău, în localitatea Suruceni, departe de aglomerația capitalei ca să vă bucurați de liniștea locurilor pitorești din imediata apropiere.

Complexul vine să vă satisfacă orice dorință astfel ca să puteți petrece timpul în cel mai plăcut mod. Aici puteți organiza petreceri mari sau mici, vă puteți recrea împreună cu prietenii ori familia și, desigur, vă puteți bucura de serviciile hotelului din cadrul complexului „Diamant de Lux”.

Restaurantul poate găzdui diverse tipuri de ceremonii dorită celor două săli elegant amenajate și dotate cu toate cele necesare pentru un eveniment reușit, capacitatea maximă fiind de 140 de persoane. Sălile restaurantului sunt amenajate în stil clasic, însă pot fi decorate cu diverse elemente de design în așa fel încât să creeze o atmosferă deosebită petrecerii dumneavoastră. Sistemul audio-vizual precum și iluminarea în stil disco va contribui la crearea unei ambianțe festive.

Oaspeții se pot bucura de o terasă în aer liber în curtea complexului în timp ce copiii se pot distra într-o cameră special amenajată, unde se pot juca cu o mulțime de jucării sau pot dormi în liniște în pătucurile amplasate.

La dispoziția tinerilor căsătoriți este o cameră specială cu interior romantic. Aici vă puteți odihni după mult așteptata petrecere.

Alte cinci camere sunt destinate oaspeților care doresc să se cazeze în incinta complexului pentru a se bucura și a doua zi de frumusețea zonei. Pe întreg teritoriul complexului este disponibilă rețeaua WI-FI.

Bucătarii cu mult drag vă oferă preparate din bucătăria europeană și cea națională, mereu pregătite din ingrediente proaspete. Serviciul de deservire este organizat la cel mai înalt nivel, iar clienților permanenți ai restaurantului li se oferă carduri de reducere.

Oaspeții se pot odihni în incinta complexului nostru în orice zi a săptămânii, astfel încât aceștia pot petrece timpul pe terasă în aer liber sau în camera de oaspeți cu un pahar de vin comunicând într-o atmosferă caldă și prietenoasă cu familia sau prietenii. Oaspeții restaurantului pot să-și petreacă frumos timpul apreciind o varietate de preparate din bucătăria noastră în orice zi de la 11:00 până la 23:00.

Vom fi bucuroși să vă oferim clipe de neuitat în complexul „Diamant de Lux”!

Toți doritorii care aleg să petreacă alături de prieteni și de persoanele dragi cele mai speciale momente din viață. 

Număr de telefon: (+373) 682-888-44