Miracol

Logo Miracol Sala de Nunti
Mob: (+373) 690-48-102
Mob: (+373) 607-05-600
Mob: (+373) 698-09-666
E-mail: tai-bra@yandex.ru
48477
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Sala de nunți „Miracol” este situată în zona verde a capitalei, în parcul „La Izvor”. Aici pot fi organizate diverse ceremonii precum: nunți, cumetrii, banchete, zile de naștere, baluri de absolvire sau alte evenimente importante. 

Decorul sălii este confortabil și primitor cu spațiu generos pentru întâmpinarea oaspeților, orchestră și platou de dans. De asemenea, sala are un stil modern și poate fi decorată cu elemente individuale pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie cu adevărat special. 

Capacitatea sălii este de 120 de invitați și este dotată cu echipamentul necesar pentru a oferi oaspeților confortul dorit pentru o petrecere frumoasă. 

Preţul unui meniu de 16 feluri de mâncăruri este de 550 - 600 lei de persoană.

Personalul sălii de nunți „Miracol” este foarte amabil și grijuliu iar bucătarii iscusiți. Aceștia vă vor oferi bucate delicioase din bucătăria tradițională. 
În perioada caldă invitații se pot odihni și conversa în aer liber datorită peisajului minunat a naturii din parc și  a lacului din imediata apropiere. 

Eleganța locului și calitatea serviciilor fac ca restaurantul „Miracol” să fie ales din nou de cei care deja au petrecut aici odată! 
Vă așteptăm cu drag la sala de nunți „Miracol”