Belvedere

Belvedere-logo
22047
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

      Prețurile pentru meniu - de la 450 lei​                            Capacitatea sălii - până la 120 persoane


 

Bine ați venit la „Belvedere” — o sală de ceremonii cu stil deosebit ce combină armonios bunul gust și o experiență bogată de organizare a festivităților memorabile care se află în sectorul Botanica al capitalei, la intersecția străzilor Cuză-Vodă și Grenoble. 

Cu noi puteți planifica orice tip de serbare: nuntă, zi de naștere, petrecere corporativă, aniversare, jubileu, balul de absolvire sau oricare alt tip de eveniment. 

 

Sala „Belvedere” este grațios amenajată astfel că rafinamentul mobilierului clasic și ornamentele exclusiviste ale aranjamentelor florale să creeze ambianța de vis pentru sărbătoarea dumneavoastră. Culorile calde și primitoare ale sălii vor crea impresia ca pășiți într-o lume feerică și plină de romantism care poate fi completată cu elemente personalizate de decor pentru a crea o atmosferă cu adevărat plăcută și unică. 
Capacitatea sălii este de până la 120 de persoane  fiind amenajată o sală separată pentru furchet, ring de dans pentru invitații dumneavoastră și desigur zonă Wi-Fi. 

 

În interior este amenajată o terasă de tip închis unde mesenii se pot retrage și odihni pe canapelele moi. Tot aici veți găsi și un leagăn pentru a vă relaxa împreună cu oaspeții dumneavoastră. În exterior este prevăzută o parcare pentru invitații de la festivitate. 

Personalul sălii de ceremonii „Belvedere” este foarte amabil și prestează servicii ireproșabile. Chelnerii vor avea grijă să ofere toată atenția necesară pentru ca oaspeții se simtă bine iar bucătării vor oferi delicii culinare din bucătăria tradițională. Meniul poate fi selectat individual pentru orice manifestație conform dorințelor dumneavoastră. 
Prețurile variază în funcție de meniul ales dar totuși sunt foarte prietenoase și încep de la 450 lei per persoană. 

La „Belvedere” veți beneficia de un coordonator profesionist, care vă va ajuta să selectați cel mai bun prezentator, ansamblu de dans și decorator pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie exact așa cum vi la-ți imaginat. 

Vă așteptăm cu mult drag la „Belvedere”!