Sălile decorate în stil clasic, luminoase şi spaţioase, cu tonuri fine și atmosfera confortabilă te dispun la o conversaţie uşoară și relaxată.">

Cafe Astoria

Tel: (+373) 22 34-20-22
Mob: (+373) 780-00-414
33481

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Cafeneaua "Astoria" - un local confortabil ce îmbină două săli și o terasă (ce lucrează în vremea caldă a anului) este situată la primul etaj al Complexului de divertisment în centrul sectorului Cioacana.

Sălile decorate în stil clasic, luminoase şi spaţioase, cu tonuri fine și atmosfera confortabilă te dispun la o conversaţie uşoară și relaxată. Acvariul mare cu pești exotici îți aduce o senzație caldă și plăcută de acasă, iar iluminarea în anumite regiuni ale tavanul-ui suspendat, la cererea vizitatorilor, pot crea o atmosferă sumbră sau luminoasă. La anumite evenimente sala localului ușor este transformată în două regiuni pentru banchete diferite ca dimensiune și stil.

În mijlocul cafenelei - se aranjează o sală de banchet mare, care va găzdui confortabil până la 100 de persoane. Se pot organiza banchete și la terasa de vară. Bucatele din meniul de banchet se deosebesc nu numai cu un gust excelent, dar, de asemenea, și cu o aranjare originală!

Dacă plănuiți să sărbătoriți o nuntă, zi de naştere sau o aniversare, o petrecere pentru copii sau o serată de creație într-un cerc restrâns, cafeneaua "Astoria" - este o alegere excelentă.

Tel: (+373) 22 34-20-22
Mob: (+373) 780-00-414