Camelot

Logo Camelot Sala de Nunta
11463
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Situat la intrarea în comuna Bubuieci, pe strada T. Bubuiog, 2G, Restaurantul „Camelot” este un local tocmai potrivit pentru petreceri cochete și memorabile. 

Alegând „Camelot”, aveți posibilitatea să alegeți între găzduirea evenimentului dumneavoastră fie în sala de banchete sau în sala de festivități Karaoke. Cele două săli diferențiază ca stil, însă au aceeași menire - să vă ofere o sărbătoare pe cinste! 


 

Curtea restaurantului este amenajată cu locuri de relaxare astfel ca oaspeții dumneavoastră să se simtă cât mai confortabil. Un foișor elegant perfect pentru primirea oaspeților sau pentru sesiuni fotografice este amenajat în mijlocul ogrăzii. 

Sala de banchete este prevăzută cu o intrare separată din curte și are un decor modern combinat cu elemente clasice. Candelabrele de cristal, draperiile pastelate și ornamentele atent selecționate creează o atmosferă deosebită de farmec și romantism oricărui eveniment. Această sală poate găzdui diverse ceremonii de până la 100 de oaspeți. Sala de festivități Karaoke este potrivită pentru petreceri mici de până la 40 de persoane care predispune la mult dans și veselie datorită ringului de dans, a iluminării laser și a decorului ultra modern. Pentru doritorii de a-și încerca talentul muzical, această sală are dotările necesare, aparataj audio și o colecție bogată de cântece, pentru a organiza un adevărat concert din piesele preferate. 

Personalul restaurantului „Camelot” va avea grijă ca evenimentul organizat în acest local să decurgă perfect, ca dumneavoastră și oaspeții să petreceți fără nici o grijă și să aveți parte de veselie și voie bună. 

O multitudine de bucate, care vor satisface orice gust vă așteaptă din partea bucătarilor noștri. În meniul nostru veți găsi bucate tradiționale moldovenești și delicii europene. Meniul individual selectat vă va permite să alegeți bucatele dorite, pentru a satisface poftele tuturor mesenilor. 
Pentru posesorii de automobile este prevăzută o parcare chiar lângă local. 
Nu ezitați să luați legătura pentru mai multe informații despre organizarea festivităților în Restaurantul „Camelot”

Mob: (+373) 793-73-866