Capitoles Park

Logo Capitoles Park Restaurant
Mob: (+373) 78-999-300
Mob: (+373) 78-999-978
Mob: (+373) 694-08-912
E-mail: info@capitoles.md
66463
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Glass by Capitoles
Eveniment - Aquaterra 5 ani
Nivel II
Nivel I
Nivel III

DESPRE NOI

Situat într-un decor natural în regiunea Botanica (parcul Valea Trandafirilor) restaurantul “Capitoles Park”acoperă o suprafață de 3000m pătrați, iar partajarea în 3 nivele oferă o priveliște splendidă ce se deschide spre lac.

La dispoziția dumneavoastră stau cele 7 săli, cea mai amplă oferind spațiu de pînă la 350 persoane varianta banchet și pînă la 650 persoane varianta fourchette. Crama, ce a păstrat stilul precum și denumirea ”Beciul Vechi”, face să vă amintiți acele timpuri pe cînd Maria Drăgan, frații Duminică, dar și alte personalițăți ai muzicii moldovenești, făceau primele încercări în acest domeniu. 2 terase la etajul 3 al restaurantului ce oferă o priveliște deosebită spre parc și lacurile acestuia, 2 terase la primul și al doilea nivel, perfecte pentru micile ceremonii, cine de familie în aer liber, dar și pentru a vă întîmpina oaspeții cînd este vorba de ziua nunții sau alte manifestații.

Pentru că “Capitoles Park” dorește să aducă oaspeților săi un maxim de satisfacție, bucurie și confort, aici găsiți toate condițiile pentru a vă simți bine. Restaurantul dispune de un apartament amenajat special pentru miri, cu un dormitor, unde puteți să vă relaxați după ce ați petrecut cea mai frumoasă seară, nunta visurilor voastre, și un living, comod pentru depozitarea cadourilor, lucrurilor și accesoriilor necesare pentru petrecere. De asemenea puteți lua primul mic dejun, în calitate de soț și soție, într-o atmosferă romantică sub murmurul lacului și ciripitul păsărelelor la terasa apartamentului cu o priveliște inedită. Deoarece în momentele speciale pe care le serbăm cu mult drag, dorim să-i avem alături pe cei mai apropiați și scumpi, pentru mămicile cu pici, “Capitoles Park” oferă o cămeruță caldă, gingașă și plină de dragoste. Camera pentru Mămici cu Pici, vă pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a avea grijă de copilașul dumneavoastră. Aici găsiți condițiile pentru a schimba scutecul, o mini bucătărie pentru a pregăti mîncărica celui mic, un pătuț pentru copilaș, o canapea, un dormitor și televizor.

Dacă vă doriți ca acea unică zi să vă rămînă în amintire una cu totul specială, să trăiți momente pe care le-ați visat, atunci cu sigurață vă puteți împlini acel vis în Poienița Dragostei. Un colțișor al naturii unde vă veți spune cel mai romantic “DA”, sub cerul senin, sub raze de soare, sub foșnet de frunze, în fața ofițerului stării civile și a celor mai dragi oameni ce au venit pentru a vă fi alături.

Ceea ce își propune restaurantul “Capitoles Park” este să aducă oaspeților săi bucuria de a-și serba evenimentul, fie că este vorba de Nunta de Vis, un botez, evenimente corporative sau orice petrecere privată, aici puteți trăi ce v-ați imaginat. Localul nostru este pregătit să vină în întîmpinarea oricăror necesități specifice pentru a personaliza evenimentul dorit în așa fel încît să vă îndeplinească cele mai îndrăznețe așteptări. Situat mai departe de agitaţia urbană, întregul complex “Capitoles Park”, va fi exact locul perfect pentru dineuri oficiale sau evenimente speciale, mai strong sau mai de familie.

Noi vă suntem alături în cele mai importante momente ale vieții!

Promoții:

Pentru mirii ce aleg să-și serbeze Nunta în localul nostru, “Capitoles Park”, oferă Apartamentul Mirilor gratis, unde vă puteți relaxa după frumosul eveniment petrecut alături de cei dragi. Aici găsiți și un safeu pentru lucrurile prețioase, grup sanitar, o minibucătărie și un living unde vă puteți depozită pînă a doua zi cadourile și darurile.

Pentru cei ce serbează un botez sau o ceremonie a celui mic, se oferă Camera pentru Mămici cu Pici, unde dispuneți de toate condițiile pentru a avea grijă de îngerașul vostru. De asemenea echipa noastră va amenaja un colțișor (în sala unde petreceți evenimentul) cu jucării, balansoare, masuțe și scăunele pentru copii, jocuri și distracții pentru cei mici, astfel ca sărbătoarea să vă fie deplină și să vă puteți relaxa și dumneavoastră dar și cei mici!

În perioada rece a anului, pentru cei ce serbează un eveniment în Grand Hall (Sala Mare) și au mai mult de 150 de invitați, se oferă Sala Piano Hall, pentru “Întîmpinarea Oaspeților”, Candy Bar sau Fourchette, cît și pentru “Înregistrarea Civilă” în cazul în care hotărîți să o faceți în localul nostru. Pentru perioada caldă, se oferă terasa de la Nivelul II al restaurantului.

Meniu:

Restaurantul “Capitoles Park” vă oferă o bucătărie europeană (cu bucate precum piept de curcan împănat, gutuie glazurată, prepeliță la cuptor, cosiță din șalău și somon …) dar și tradițională (cu sarmale, plăcinte, mămăligă și friptură, costiță de porc la gratar, etc). Abordarea individuală în dependență de dorințele și necesitățile fiecărui oaspete, va asigura elaborarea unui meniu original, iar deservirea la cel mai înalt nivel va completa plăcerea de a vă simți bine în localul nostru.


NOUTĂȚI