Casa de Piatră

logo Casa de Piatră
Mob: (+373) 69-264-716
Mob: (+373) 69-921-931
39748
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

„Casa de Piatră” – locul perfect pentru ceremonii din împrejurimile Fălești-ului. Situat în imediata apropiere de orașul Fălești acest complex este ideal pentru diverse ocazii speciale precum: nunți, botezuri, aniversări, baluri de absolvire și petreceri corporative.
La sosirea în complex, o parcare generoasă vă va permite atât dumneavoastră cât și oaspeților să parcați cu ușurință automobilul pe unul din cele 60 de locuri special amenajate.

Arca tinerilor Casa de Piatra

În curtea complexului se află un parc verde forte cochet, unde invitații se pot delecta cu priveliști minunate și se pot relaxa în liniște. Atmosfera romantică este întreținută de foișoarele elegante, de aleile iluminate subtil și de o fântână arteziană cu apă curgătoare.
Aici pot fi organizate ceremonii în aer liber sau adevărate sesiuni fotografice pentru amintiri deosibite.

 

 

Clădirea de trei etaje decorată cu piatră, găzduiește două săli de ceremonii. Sala mică oferă oaspeților săi o ambianță rustică datorită elementelor de piatră și lemn folosite la ornarea acesteia dar și a candelabrelor tradiționale. Această sală este destinată pentru petreceri intime de până la 60 de persoane.

Sala mare are o capacitate de până la 200 de invitați fiind ideală pentru orice tip de petreceri având un decor clasic și primitor. Interiorul este finisat cu culori calde și oferă suficient spațiu pentru oaspeți, muzicieni și ringul de dans.
Sălile sunt dotate cu sisteme de ventilare cu aer condiționat și încălzire autonomă care creează o atmosferă plăcută celor prezenți la evenimentul dumneavoastră.

 

Echipa profesionistă de bucătari vor pregăti cu iscusință cele mai apetisante delicii din bucătăria moldovenească. De asemenea aceștia vă vor răsfăța cu o gamă largă de deserturi tradiționale și europene. Toate bucatele sunt pregătite din ingrediente proaspete și atent selecționate.
La „Casa de Piatră” aveți parte de un consultant cu experiență pentru a vă ajută la alegerea meniului și organizarea evenimentului mult așteptat iar chelnerii vor avea grijă să vă deservească la cel mai înalt nivel.
Vă așteptăm cu mult drag la restaurantul „Casa de Piatră”!