Casa Nunții Noroc

Logo Casa Nunti Noroc - Restaurant
Tel: +(373) 22-51-30-29
Mob: www.instagram.com/casa.nuntii.noroc
E-mail: info@casanuntii.md
68072
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Sapphire Hall
Perla Hall

DESPRE NOI

Restilizați în 2018


Casa Nunții “NOROC” - MENIT SĂ FARMECE PRIN RAFINAMENT ȘI ORIGINALITATE

Ceremonia de nunta în decursul multor secole rămîne a fi una dintre cele mai importante și simultan cele mai distractive sărbători.

Tinerele cupluri îndrăgostite doresc ca ziua nunții sale să devină una semnificativă și să se rețină în inimile tuturor oaspeților pentru mulți ani. Desigur, toți tinerii căsătoriți doresc să celebreze un astfel de eveniment important într-un restaurant frumos, însă procesul de căutare a locației rafinate și valoroase pentru ceremonie este o provocare destul de dificilă.

Cu deplină responsabilitate, suntem bucuroși să Vă informăm că sarcina dificilă cu privire la alegerea restaurantului impecabil pentru celebrarea ceremoniei Dumneavoastră a fost REZOLVATĂ! Căutarea Dumneavoastră a luat sfîrșit – ați găsit ceea la ce ați visat!
Vă salutăm!

Casa Nunții "NOROC " - una dintre primele instituții din capitală de un astfel de nivel semnificativ (fondată în anul 1995). Suntem specializați în organizarea ceremoniilor festive: nunti, cumetrii, aniversari jubiliare, zile de naștere, petreceri corporative, conferințe, reuniuni, petreceri tematice și multe altele. Noi suntem longevivi în afaceri de restaurant, ceea ce înseamnă că virsta noastră experiență și tradițiile neschimbate sunt în afara oricărei competiții. Însă, cu toate acestea, nu încetăm să perfecționăm interiorul nostru creativ, nivelul de deservire, caracterul extraordinar al deliciilor culinare și un confort cu adevărat regal.

 

CLIENȚII DESPRE NOI:

Sunt impresionata de fiecare data cind sunt in acest local. Ramin doar cu emotii pozitive, dispozitie buna datorita atmosferei care este redata de catre administratori si personalul acestei imparatii. Sa ramineti in continuare asa binevoitori si atitudine frumoasa fata de cei care va viziteaza. (Aliona Bosca 07.08.2017)


Greu ne-am decis, dar acum nu regretăm nici o secundă că am ales acest restaurant pentru a sărbători nunta noastră. Aici totul e la superlativ, începând cu decorul, bucatele și terminând cu deservirea și atitudinea personalului. Vasile (administratorul) esti the best! Multumim pentru o seara cu multe amintiri frumoase!  (Gloria Gorceag 26.07.2017)


Am sărbătorit aici nunta pe data de 12 August - Saphire hall . Acest restaurant merita mai mult de 5 stele. Calitate, profesionalism, mâncare delicioasa, atirnare la cel mai înalt nivel� a fost superb și mulțumim in deosebit Doamnei Elena- care cum a zis și dumneaei: este ca o mama pentru mirii care sărbătoresc acolo cele mai importante evenimente din viața lor. Mulțumim frumos pentru tot ! (Colnic Doina 28.08.2017)

 


Perla Hall

INTERIOR IMPECABIL, CONCEPUT SĂ GĂZDUIASCĂ
DE LA 120-180 PERSOANE

Dintr-o privire Vă va frapa pe Dumneavoastră și invitații de onoare, prin eleganta și grandoarea sa. Sala este creată în simbioză cu elemente clasice și soluții de design ultra-moderne: finele nuanțe crem ale pereților, fețe de masă dalbe, coloane în stil ampir, draperii elegante . O atenție deosebită este atribuită iluminării sălii. Lustra din centru de o frumusețe extraordinară, mici lustre pe margini, ce împodobesc sala și pereții acesteia, cu rafinament accentuează fermecătoare atmosferă de sărbătoare.


Sapphire Hall

SALĂ CU O CAPACITATE DE LA 200-300 DE PERSOANE,
VESTITĂ CU DESIGN UNIC ÎN STIL NEOCLASIC ȘI SPAȚIU DESCHIS

Vă permite să vedeți zîmbetele fericite și privirile încîntate ale invitaților săi, grație cărora oricare ceremonie, organizată în această sală, se transformă într-o poveste uimitoare. Pereții, înfășurați în veșminte dalbe, note mov de delicatețe, candelabre elegante în stilul palatelor regale, iluminare impecabilă, ornamente dantelate creativ pe pereții sălii, tavanul pictat și o mulțime de fluide de sărbătoare ce plutesc  în această sală, vor cuceri inimile chiar și a celor mai exigenți oaspeți.

Atmosferă solemnă, un nivel înalt de deservire, interior elegant și elegant, colorit  rafinat și decorare feerică a sălii - o bază excelentă pentru o nunta unica. Anturaj de puritate și suplețe, ideal corespunde misterioasei procesiuni de formare a unei noi familii. Organizarea de succes a unei ceremonii de nunta – este rezultatul unei planificări foarte detaliate, pregătire atentă și interacțiunea creativă între organizatorii evenimentului și experții noștri.