Cascada

Logo Cascada Restaurant
Mob: (+373) 692-26-677
E-mail: cascada2008@mail.ru
68164
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Sala de banchete "Cascada" este o adevărată oază de liniște și răgaz la doar 10 minute distanță de aglomerația Chișinăului. Fiind amplasat în comuna Bubuieci, pe strada Bubuiog, 1C, această sală este ferită de gălăgia orașului și oferă multe facilități pentru odihnă.

Pentru oaspeții ce sosesc cu automobilul personal, este prevăzută o parcare generoasă în preajma localului, iar pe teritoriu pot fi descoperite mai multe zone de relaxare pentru aceștia. Printre acestea se numără un scrânciob din lemn natural și un foișor în stil clasic cu coloane romane și statui alături de care se află mai multe bănci pentru doritorii de a-și petrece timpul în aer liber. Tinerii își pot uni destinele în acest foișor unde pot fi organizate cununii civile oferind o notă romantică petrecerii acestora.

În anul 2015 întregul complex a suferit o renovare ca să fie și mai atractiv pentru oaspeții săi astfel că o terasă în aer liber de 75 de locuri este pregătită să-și întimpine oaspeții.

Una din numeroasele cascade care cu al său murmur te invită să-i treci pragul se află chiar la intrarea în local, iar în interior alte cascade întrețin atmosfera naturii și sunt completate de coloane romane, la care se mai adaugă balustradele din fier forjat și mobilierul de piele.

Sala de ceremonii este elegant decorată cu draperii pastelate, lustre cu cristale, tablouri și mobilier tapițat respectând linia clasică a interiorului. Este prevăzut un podium pentru ansamblul muzical și spațiu pentru dans, iar capacitatea sălii este de 175 de invitați.

Două echipe de profesioniști vor fi la dispoziția d-voastră pe durata întregii sărbători. O echipă a bucătarilor vă va oferi un adevărat răsfăț culinar datorită faptului că au experiență bogată în deservirea diferitor festivități și în prepararea diverselor bucate începând de la cele tradiționale moldovenești și terminând cu orice preparat ce vă poftește inima.

O a doua echipă este cea a chelnerilor care, la fel, au un nivel înalt de profesionalism ce a fost căpătat de-a lungul timpului.

Prețurile variază în dependență de meniul ales și începe de la 650 lei de persoană, iar din partea casei se oferă gratis – amenajarea și deservirea ceremoniei, panou informativ și boluri pentru bani.

 

Tinerii care aleg să-și sărbătorească nunta în acest local primesc cadou o arcă cu flori și balonașe de săpun la primul dans al acestora.

Ceremoniile la care sunt mai mult de 100 de invitați se oferă un bonus sub formă de fontaine de ciocolată sau bufet suedez.

Vă așteptăm cu drag la sala de banchete "Cascada" pentru că aici e locul în care amintirile rămân pentru totdeauna vii!

Telefon pentru rezervări: