CIC Codru

Logo CIC Codru Restaurant
Tel: (+373 22) 62-09-18
Mob: (+373) 608-40-085
E-mail: violettaesanu@gmail.com
88825
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Gold Hall
Platinum Hall
Little Hall

DESPRE NOI

“CIC CODRU” este un ansamblu ce adăpostește trei restaurante, un hotel și alte facilități ce sunt menite să vă aducă buna dispoziție pe mult timp înainte!

Complexul nostru se află în cartierul Telecentru din capitală pe strada Spicului, 6 și se întinde pe o suprafață generoasă de circa 70 de ari. Fiind ferit de aglomerația orașului, în curte a fost amenajat un parc de toată frumusețea, cu o mulțime de flori și arbuști decorativi iar în centrul acestuia se află un havuz care te încântă cu susurul picăturilor de apă.

Cele trei săli de restaurant sunt realizate în stil clasic doar că sunt definite de elementele de decor care le oferă o atmosferă caldă și primitoare astfel ca fiecare din invitați să se simtă plăcut! 

 


Platinum Hall este combinația perfectă dintre clasicism și decorul contemporan care cu siguranță te va fascina. Unicitatea și eleganța acestei săli este redată prin accesoriile folosite la amenajarea spațiului interior. Aici pot fi găzduite petreceri de până la 280 de invitați fiind tocmai potrivită pentru nunți, cumetrii, evenimente corporative sau baluri de absolvire.
 

 

Gold Hall  impresionează cu o ambianță de poveste care se datorează liniilor distincte ale stilului clasic. Decorațiunile aurii fac ca orice eveniment care are loc în această sală să fie cu adevărat solemn. Având o arhitectura bine gândită capacitatea sălii este de 260 de oaspeți și cu ușurință va face față un număr larg de festivități.
 

 

Little Hall are un șarm aparte datorită confortului pe care îl oferă. Deși sala este concepută doar pentru 90 de persoane, aceasta este perfectă pentru festivitățile de familie, zile de nașteri, onomastici,botezuri sau pentru a petrece clipe minunate alături de prieteni.
 

O echipă de profesioniști va fi la dispoziția voastră pentru a vă oferi servicii impecabile și sfaturi utile ce vor fi de folos în organizarea evenimentului dorit. Meniul restaurantelor este determinat de tradițiile moldovenești și tendințele europene, ambele bucătării fiind reprezentate la nivel superior prin intermediul gustului desăvârșit și a aspectului ispititor.

“CIC CODRU” mai include și un hotel care dispune de 26 de camere și oferă o gamă largă de servicii pentru ca orice client să se simtă ca acasă. La dispoziția oaspeților sunt numeroase opțiuni precum: o terasă minunată, o sală de conferinţe, farmacie, salon de frumuseţe, parcare, Bar, Mic dejun, Internet, Room-service, Servicii pază 24/24, TV prin satelit, Telefon, Uscător de păr și aer condiţionat.

Camerele de hotel sunt elegante și primitoare datorită stilului de epocă care este prezent în fiecare din ele prin candelabrele de cristal, mobilierul nobil dar și prin dotările tehnice moderne.

Vă așteptăm cu drag la “CIC CODRU” pentru că am fi mai mult decât încântați să fim partenerii dumneavoastră în organizarea unui eveniment de vis.