Codru - Orhei

Logo Codru Orhei Sala de Nunti
Tel: (+373) 0235-24-205
Mob: +(373) 69-51-22-01
Mob: +(373) 69-13-54-19
Mob: +(373) 79-48-39-79
38125
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul “Codru” este un local cu tradiție pentru orașul Orhei, deoarece și-a început activitatea încă din anii 70, în scurt timp fiind unul din principalele puncte de atracție pentru locuitorii și oaspeții orașului. În timp acesta a devenit și mai atractiv pentru clienții săi, după ce a trecut printr-o renovare capitală atât în materie de design cât și culinar.

În incinta restaurantului predomină o atmosferă caldă și primitoare ce este exprimată prin accesorii şi decoraţiuni alese cu atenție.

Restaurantul dispune de două săli cu un design deosebit de baroc & modern oferind confort și bună dispoziție oaspeților săi.

Sala mică are o capacitate de 60 de locuri și este potrivită pentru ceremonii restrânse. Mobilierul modern, materialele fine, eleganța draperiilor și o mare de lumini formează un decor cu adevărat de vis.

Sala mare oferă o capacitate de 200 de locuri fiind destinată evenimentelor precum nunți, cumetrii, aniversări, baluri de absolvire, bufete suedeze, prezentări, seminare și altor evenimente corporative. Sala este prevăzută cu spațiu pentru ringul de dans, scenă pentru orchestra de muzică și o cameră special amenajată, în care organizatorii pot depozita, după necesitate, bunurile sale sau cadourile de la eveniment.

Cele două săli pot fi cu ușurință unite datorită sistemului arhitectural ingenios gândit astfel că aveți ocazia să organizați un eveniment grandios de până la 270 de oaspeți.

Pentru ca sălile să corespundă tematicii festivității organizate, este posibilă decorarea individuală a acestora conform cerințelor dumneavoastră.

Pentru a nu crea disconfort oaspeților din interiorul restaurantului, a fost prevăzută o cameră specială pentru fumoar care este destinată tuturor fumătorilor. De asemenea, sălile sunt dotate cu echipament de ventilare și condiționare a aerului din interiorul încăperilor.

Restaurantul “Codru” tinde să impresioneze oaspeţii săi prin armonia şi bogăţia gusturilor, precum și prin diversitatea bucatelor ce au fost culese din bucătăria tradiţională moldovenească. Acestea sunt pregătite de o echipă de bucătari profesionişti şi servite de un personal înalt calificat.

 

Amatorilor de gusturi rafinate și iubitorilor să mănânce ca la mama acasă le sunt oferite bucate ce sunt preparate la comandă. Meniul restaurantului oferă un sortiment variat de bucate ce pot fi savurate în orice zi, la “business – lunch”.

Odată ce ați vizitat restaurantul “Codru” și ați gustat cele mai delicioase bucate, veți deveni client fidel și vă veți reîntoarce în acest “colțișor de rai” unde veți fi așteptat cu mult drag.

Cu restaurantul “Codru” aveți deplina siguranță că totul va fi așa cum ați visat, deoarece vă vom ajuta să creați ambianța perfectă, în care să vă bucurați din plin alături de persoanele dragi.

Тел: (+373) 0235-24-205
Моб: +(373) 69-51-22-01
Моб: +(373) 69-13-54-19
Моб: +(373) 79-48-39-79