Confort

Mob: (+373) 68-333-047
103504

TURURI VIRTUALE

Etajul 1
Etajul 2
Etajul 3

DESPRE NOI

Interiorul casei sau al oficiului dumneavoastră determină, într-o mare măsură, căldura și confortul care vă înconjoară, de aceea problema amenajării locuinței sau a biroului are o importanță deosebită.

Designerii FPC "Confort" SRL vă vor ajuta să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine gusturilor și așteptarilor dumneavoastră.

Din 1992 pe parcursul a 20 de ani din data creării companiei, întreprinderea a depus toate eforturile și a folosit toate mijloacele pentru dezvoltarea fabricii. Dotarea secțiilor întreprinderii cu utilaj nou și avansat, desăvârșirea procesului tehnologic, perfecționarea permanentă a cadrelor, folosirea materiilor prime de calitate și ecologic pure toate acestea au permis atigerea unui nivel înalt al calității producției și ocuparea unei poziții dominante în industria mobilei din Republica Moldova.

În iunie 2008 întrerprinderea a obținut certificatul de confirmitate al sistemului de management al calității cu cerințele standartului internațional EN ISO 9001:2000, eliberat de compania "TUV-CERT", pe baza căruia funcționează întregul sistem de servicii de producție și comerciale.

Aici specialiștii noștrii va vor ajuta să alegeți și să comandați, la dorința, orice model de mobila capitonată.

Vizitați magazinul companiei FPC "Confort" SRL sau orice punct de comercializare a mobilei produsă de întreprinderea noastră și veti înțelege că confortul Dvs. este preocuparea noastra.