Continental

logo-continental
8180
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Ai un eveniment important în curând și ești în căutarea unui local și o echipă care să înțeleagă cât de neuitat vrei Tu ca această zi să fie?

Alege Continental Restaurant, dacă:

   1. Vrei ca sărbătoarea ta să fie originală, de neuitat, impresionantă, senzațională, irezistibilă, fascinantă,  din altă epocă, dar totodată contemporan?

   2. Îți place la nebunie luciul, sclipirea și luxul paletei de culori aurii?

   3. Ești un mare fan al petrecerilor glamour în stil Great Gatsby?

Continental Restaurant este localul care îți va pica tronc la inimă. Acest restaurant te transferă în timp, făcând o călătorie în luxul secolului XX. Elementele de decor hollywoodiene - lumânările, candelabrele aurii, cristalele, penele, aranjamentele florale de lux cu accente strălucitoare - creează o adevărată atmosferă de film.

Aici vei găsi o atmosferă elegantă, caldă și relaxantă, cu muzica live  și multe arome de mâncare delicioasă: tradițională și din marile bucătării ale lumii; locul unde contemporanul și clasicul stau la aceeași masă.

Restaurantul îți oferă oricare dintre cele 2 săli pentru evenimentele tale.


O sală mare de 130 de locuri în care poți organiza: 

nunți 

cumetrii 

zile de naștere

conferințe

recepții

mese rotunde 

și alte petreceri cu un număr mai mare de oameni. 

Sala mică de 24 de locuri, pe care o poți folosi atât pentru: 

ceremonii mai restrânse 

cine de familie

zile de naștere

seminare

Cât și pentru:

a lua masa în fiecare zi

ieșire cu prietenii

întâlniri de afacere


Pentru cei pasionați să facă poze frumoase pentru albumul de familie sau rețelele de socializare, de-a lungul scărilor avem oglinzi și decorațiuni speciale care, cu siguranță, îi vor ajuta să aduni o mulțime de like-uri. 

Candelabrele luxuriante, oglinzile suspendate, holurile din marmoră și mobilierul stilat fac din restaurantul nostru un adevărat muzeu al operelor de artă în domeniul decorului, cu o tematică plină de pasiune şi bun gust.

Pentru cuplurile care vor să facă înscrierea în incinta restaurantului, avem o cupolă, care poate fi ornată după gustul inimii.

Bucătăria oferă bucate contemporane din toate colțurile lumii, deci ești liber să alegi orice bucate vrei pentru evenimentul tău.

Personalul este unul profesionist și de încredere, care știe ce să facă, astfel încât tu, să fii cât mai relaxat și să savurezi fiecare moment important din evenimentul tău.

Continental Restaurant  este localul care creează evenimente care merită Oscarul. 

Dacă vrei și tu un eveniment „ca în filme”, te așteptăm pe adresa:

str. Alba Iulia 190/1