Acasă CEREMONII Muzicanți, Moderatori, DJ Cvartetul de coarde “Paradis”

Cvartetul de coarde “Paradis”

Logo Cvartet de Coarde Paradis
Mob: (+373) 69 34-93-93
Mob: (+373) 79 34-93-93
Skype: nstrings
E-mail: nataliaermilina@gmail.com
11057

DESPRE NOI

Interesantă, frumoasă și romantică – anume așa își doresc să vadă nunta sa absolut toate cuplurile îndrăgostite. Starea de spirit a oricărui eveniment în direct depinde de aranjamentul său muzical, care, la fiecare etapă trebuie să corespundă dispoziției și dorințelor publicului. In calitate de preludiul solemn al nunții, se potrivește perfect un virtuos cvartet de coarde.

Cvartetul de coarde “Paradis” este o alegere perfectă pentru întâlnirea oaspețiolor cu o nobilă muzica de fundal. Muzica creează o ambianță plăcută, precum și scoate în evidență statutul și exclusivitatea evenimentului. “Paradis” poate deveni un acompaniament merituos al ceremoniei de înregistrate civilă (înregistrarea itinerantă a căsătoriei - într-un restaurant sau în aer liber), sau a primului dans al mirilor, precum și poate servi drept un fundal perfect pentru crearea unei atmosfere relaxante în timpul recepției de nuntă sau însuși a banchetului festiv.

Paradis” - este un concept cu repertoriu bine gîndit, care nu recunoaște granițele genului. Cvartetul de coarde este capabil de a replica cu pricepere și jazz, și rock, și chiar un disco. În paralel cu nunta în estetica și stilul barocului (Bach, Handel, Vivaldi), fetele interpretează hiturile mondiale (cum ar fi celebrul «Wonderful world» de Louis Armstrong, sau «My Way» Frank Sinatra), hiturile faimoșilor ABBA și The Beatles, precum și soundtrack-urile (coloanele sonore) unor filme celebre. De asemenea este posibil de a comanda în prealabil o melodie anumită, iar muzicienii vor face tot posibilul pentru a o adapta în tonul unui cvartet de coarde.

Ne-am dovedit a fi primul cvartet din Chișinău, care a început să lucreze cu echipamentul pentru crearea răsunării spațioase a colectivului nostru în cadrul unor recepții mondene. Experiența și profesionalismul nostru, ne oferă dreptul de a garanta, că Dumneavoastră și oaspeții Voștri, Veți primi o adevărată plăcere de la nobila muzicalitate a cvartetului.

Vom găsi stilul perfect care se potrivește în conceptia nuntii tale.

Experienta noastra ne permite să vă asigurăm că Dumneavoastră și invitații Dumneavoastră vor primi placere de la participarea cvartetului în eveniment.

Cvartetul de coarde “Paradis” – este o alegere perfectă pentru nunta Ta!