De Vis

logo De Vis restaurant
Mob: (+373) 79-612-340
Mob: (+373) 68-833-344
Mob: (+373) 79-244-331
29233
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Orheiul Vechi este foarte cunoscut prin faima sa și peste hotarele Moldovei. Este o zonă pitorească cu un peisaj unic și un bogat trecut istoric. Pe un deal stâncos în satul Trebujeni se află restaurantul «de Vis». Atmosfera fabuloasă și peisajul natural neobișnuit va face orice eveniment special, o pagină memorabilă din viața dumneavoastră. Restaurantul «de Vis» este proiectat pentru toate tipurile de sărbători: nunți, botezuri, aniversari și diverse petreceri pentru prieteni.

Clădirea modernă, în stil minimalist, a restaurantului «de Vis», se înscrie perfect în peisajul deluros al Orheiului Vechi. Acesta dispune de doua săli pentru primirea oaspeților. Sala mică, pentru festivități care include nu mai mult de 50 de persoane. Sala mare care poate găzdui până la 180 de persoane. Design-ele sălilor sunt proiectate în nuanțe pastelate tradiționale.

Întregul complex, înafară de cele 2 săli de banchet, mai include parcare, căsuță pentru tinerii căsătoriți și doua terase în aer liber. Proiectul teraselor este realizat cu utilizarea materialelor naturale: piatră și lemn neprelucrate. La una din terase se află un cuptor stilizat în aer liber, unde oaspeții pot urmări pregătirea bucatelor specializate a restaurantului «de Vis».

Bucătarii cu experiență pregătesc mâncăruri tradiționale după rețete vechi moldovenești. Mâncarea specializată a casei sunt plăcințele coapte la un cuptor vechi, deasemenea și multe bucate din carne pregătite la foc în aer liber. La cererea oaspeților, bucătarii vor pregăti o varietate de preparate din bucătăria europeană. Grație păstrării tradițiilor cu atenție, orice sărbătoare va fi de neuitat. La dorința tinerilor căsătoriți, vă putem oferi o trăsură cu cai. Oaspeții se pot relaxa într-o adevarată căsuță țărănească.

Peisajul natural unic al Orheiului Vechi precum și stilul individual al restaurantului «de Vis», vor da o originalitate aparte ședințelor foto și video de nuntă, care se vor memora oaspeților dumneavoastră pentru totdeauna.

https://www.instagram.com/restaurantul.devis/