Diamant

Logo Diamant-Restaurant
2642
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul „Diamant” este locația unde oaspeții sunt întâmpinați cu drag în eleganța clasicului contemporan și a serviciilor de neegalat. Amplasat în sectorul Buiucani al Capitalei, restaurantul „Diamant” a fost conceput să ofere invitaților săi un interior elegant și primitor cu o atmosferă selectă pentru a petrece cele mai frumoase nunți, botezuri, cumetrii, aniversări, baluri de absolvire sau diverse evenimente corporative.

Restaurantul „Diamant” oferă la alegere două săli primitoare pentru evenimentul dorit:

„Violet Hall” poate găzdui până la 150 de oaspeți oferindu-le acestora o ambianță de sărbătoare care se distinge prin armonie și bun gust datorită tonurilor pastelate din interiorul acestei săli.

 

„Gold Hall” are capacitatea de până la 200 de invitați oferind o superbă atmosferă de sărbătoare prin jocul de lumini, cristale și oglinzi care în combinație cu mobilierul elegant conferă o notă de căldură ambientului. Sala Gold este dotată cu balcon pentru cei ce doresc să facă o pauză și să-și tragă sufletul de la distracțiile din itrerior.

 

O sală specială dedicată evenimentelor de afaceri este sala de conferințe:

„Conference Hall” este perfectă pentru sesiuni de formare, precum și pentru conferințe sau seminare de până la 300 de participanți. Sala de conferințe poate fi organizată în stil clasic sau diplomatic, oricum dorește clientul. De asemenea, este posibil să comandați pauze de prânz și cafea.

 

În zona restaurantului „Diamant” sunt disponibile numeroase locuri de parcare astfel fiind foarte accesibil pentru invitații de la eveniment.

Restaurantul este dotat cu aer condiționat, sistem de ventilație și izolare fonică, oferind clienților confortul dorit, iar pentru ansamblurile muzicale este prevăzut un spațiu care îi delimitează de ringul de dans foarte generos.
La „Diamant” se pune accent pe calitatea serviciilor prestate și modul de servire a clienților de către personalul specializat de o înaltă calificare care va lucra alături de dumneavoastră pentru a vă satisface nevoile și a vă depăși așteptările.

De asemenea, aste accentuată și plăcerea gustului autentic tradițional din meniul foarte variat. Bucătarii vor pregăti cele mai savuroase bucate pentru a oferi oaspeților de la eveniment un adevărat deliciu culinar.

Restaurantul „Diamant” este mereu gata să găzduiască conferințe de succes și evenimente de neuitat.