Drumeție

Logo Drumetie sala de banchete
Tel: (+373) 02 35-56-005
Mob: (+373) 792-92-125
Mob: (+373) 793-68-542
42976
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Sala de banchete „Drumeție” este situată în localitatea istorică Butuceni, fiind înconjurată de defileurile rezervației naturale „Orheiul Vechi”. Cu un uimitor peisaj secular și vederi ale zonei rurale, această locație oferă o atmosferă romantică și relaxantă festivității dumneavoastră. 
Ceremonia organizată la sala de banchete „Drumeție” va fi un eveniment de care vă veți aminti o viață. Echipa noastră a creat o ambianță elegantă, distinctă și relaxantă în care puteți crea o nuntă, un botez, o aniversare sau o petrecere corporativă care să corespundă nevoilor dumneavoastră individuale, așteptărilor și, cel mai important, să vă îndeplinească visele! 

Sala de ceremonii este amplasată pe malul râului Răut, chiar în  imediata apropiere de biserica rupestră și mănăstirea complexului istoric Orheiul Vechi. În incinta sălii pot fi organizate ceremonii civile pe tot parcursul anului. Alternativ, dacă aveți nevoie de un serviciu religios, Biserica din localitate este la doar cinci minute distanță. 

Sala noastră poate găzdui festivități de până la 220 de invitați și vă oferă posibilitatea ornării sălii după propriul plac. 
Atunci când vine vorba de meniul de sărbătoare, bucătarii de la sala de banchete „Drumeție” vă vor oferi o gamă variată de opțiuni delicioase, inclusiv vechile rețete favorite și clasicele bucate tradiționale, care vor mulțumi toți oaspeții dumneavoastră. 
Terasa localului cu vederi panoramice este un loc cu adevărat spectaculos și o retragere minunată din viața de zi cu zi. Aici poate fi organizată întâlnirea oaspeților, fiind amenajată o arcă ce servește drept fundal perfect pentru cele mai memorabile fotografii. Desigur, există bufet și terasă, unde invitații dumneavoastră se pot relaxa savurând liniștea locului. 

Pentru invitați este amenajată o parcare generoasă în imediata apropiere a localului.
Sala de banchete „Drumeție”  oferă o atmosferă prietenoasă, servicii excelente, bucate delicioase și o priveliște excepțională, toate la un buget accesibil. Cea mai bună modalitate de a experimenta emoțiile oferite de sala noastră este să vizitați rezervația „Orheiul Vechi”. Pentru a organiza o întâlnire sau pentru a afla mai multe, contactați echipa noastră.