Ecaterina

Logo Ecaterina Restaurant
Tel: (+373) 22 47-86-40
Mob: (+373) 795-54-134
Mob: (+373) 602-91-746
Fax: (+373) 22 47-67-92
E-mail: pcatea15@gmail.com
77210
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Ecaterina sala Royal
Ecaterina sala Classic
Ecaterina sala Garden

DESPRE NOI

Bine ați venit la restaurantul „Ecaterina”, un loc magnific și încântător, amplasat într-o frumoasă zonă rurală la doar 10 kilometri de capitală pe traseul Chișinău-Orhei. „Ecaterina” este o locație luxoasă, confortabilă, relaxantă și bine gândită pentru a petrece cel mai așteptat eveniment din viață.
Întreg complexul este compus dintr-o curte spațioasă, trei săli distincte și o parcare generoasă pentru a corespunde oricărui tip de eveniment organizat.

Curtea localului este decorată cu o multitudine de obiecte și elemente decorative ce definesc stilul tradițional fiind perfect îmbinate cu confortul modern. Astfel în curte veți găsi numeroase bănci, spații verzi și un havuz pentru relaxare în zilele toride de vară. În spatele restaurantului se deschide o minunată priveliște spre podgoriile cu struguri ale legendarei vinării Cricova.

Indiferent de evenimentul organizat fie că e nuntă, botez, cununie, majorat, petrecere corporativă sau orice altă ceremonie de familie sau de afaceri, cele trei săli ale restaurantului „Ecaterina” vă vor oferi o experiență unică și de neuitat atât pentru dumneavoastră cât și invitaților de la petrecere.Sala „Classic” poate găzdui petreceri de la 20 la 120 de invitați și este realizată în tonuri albe oferind un anturaj elegant oricărei ceremonii.

Sala „Garden ca și denumirea sa atrage cu „prospețimea” decorului interior oferind senzația că te afli într-un parc plin de plante și flori. Aici pot fi organizate diverse petreceri de la 20 la 120 de oaspeți.

Sala „Royal” este cea mai încăpătoare și grandioasă sală având capacitatea de la 100 la 320 de persoane. Decorul acestei săli impresionează cu coloanele sale înalte, iluminatul de ultimă generație și textilele care oferă romantism. Indiferent de decorul ales, bucătarii noștri vor pregăti bucate alese pentru a oferi oaspeților de la eveniment un răsfăț culinar.

Datorită alegerii mari de bucate meniul poate fi personalizat astfel că evenimentul va fi cu adevărat special.

Echipa de chelneri, bine organizată, va avea grijă ca evenimentul să decurgă așa cum v-ați dorit pentru ca dumneavoastră și oaspeții să vă bucurați de o petrecere memorabilă.

Vă așteptăm cu o varietate largă de oferte, meniuri personalizate, aranjamente florale și
servicii impecabile pentru a crea o atmosferă incendiară și o sărbătoare pe cinste!