Ellada

Logo Ellada Restaurant
31339
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Inspirată de priveliștile și multitudinea atracțiilor istorice pe care le poți găsi în Grecia, sala de evenimente „Ellada” pune la dispoziția dumneavoastră un loc cu adevărat special. Situat în inima orașului Orhei, localul nostru face parte din complexul „Acropolis” oferindu-vă servicii profesionale și o experiență fermecătoare.

Decorul fascinează cu amploarea sa deoarece ne-am propus să creăm o atmosfera pe care, de obicei, ne așteptăm să o cunoaștem în timp ce vizităm insulele grecești. Sala de evenimente „Ellada” oferă un generos și magnific spațiu pentru evenimente private și corporative cu multe spații intime și chez-long-uri în zona balconului în stil mediteraneean.

Găzduind evenimentul dumneavoastră în sala noastră vă puteți aștepta la o selecție largă de servicii profesionale astfel încât să obțineți tot ce doriți pentru un eveniment de neuitat.

Personalul primitor va fi gata să vă ajute pe parcursul întregului proces de planificare și desfășurare a evenimentului, făcând experiența dumneavoastră cu adevărat memorabilă și relaxantă.


Elementele necesare pentru un eveniment de succes vă sunt puse la dispoziție: aer condiționat, podium pentru muzicieni și desigur echipament video și audio. Bucătarii noștri folosesc tehnici de gătit testate în timp pentru a pregăti mâncăruri aromate, folosind combinația de ingrediente, ierburi și condimente pentru a infuza arome deosebite în fiecare dintre rețetele noastre. Ne luăm timp pentru a găti la perfecțiune fiecare fel de mâncare și suntem entuziasmați de faptul că creăm o experiență culinară unică pentru oaspeții noștri.


Imaginile poetice ale frunzișului luxuriant de pe coastele mediteraneene, familiarele pânze albastre și albe, coloanele celebrului Partenon vă așteaptă în incinta localului nostru pentru o experiență cu adevărat specială.

Dacă sunteți un cuplu care caută să găzduiască un eveniment elegant și la modă atunci ar trebui să știți că vă oferim servicii excelente pentru evenimente frumoase care vor face să vă doriți cât mai curând să reveniți în următoarea aventură în sala de evenimente „Ellada”

Ne mândrim cu ospitalitatea, cu mâncarea și cu experiența pe care o oferim oaspeților noștri și am fi onorați să găzduim petrecerea dumneavoastră.