Exclusiv

Exclusiv-logo
21913
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

„Exclusiv” este unul dintre cele mai bune restaurante din regiunea Găgăuzia pentru a organiza evenimentul tău special. Aici pot fi organizate atât evenimente private precum nunți, botezuri, aniversări sau oricare alte petreceri, precum și evenimente corporative de orice fel.

Situat în inima localității Chirsova, restaurantul este situat la doar câțiva kilometri de orașul Comrat, cu acces ușor de la orașele Ceadâr-Lunga și Taraclia.

Sala restaurantului uimește plăcut prin grația sa. Decorul este delicat și rafinat astfel că poate fi foarte ușor adaptat pentru orice gen de ceremonie. Aici pot fi organizate petreceri mici și petreceri foarte mari de până la 350 de invitați.
Dacă vă doriți un cadru extraordinar în aer liber, curtea restaurantului „Exclusiv” este un loc extraordinar. În acest spațiu uimitor pot fi organizate ceremonii civile și petreceri sau mesenii se pot relaxa în foișoarele amenajate. Ceremonia dumneavoastră va deveni cu adevărat romantică în acest loc minunat.

Din momentul în care pășești pragul restaurantului personalul amabil va avea grijă să ofere suportul necesar ca evenimentul să decurgă impecabil. Administrația va oferi ajutor și sfaturi pentru a organiza o petrecere de neuitat și va contribui la crearea meniului potrivit.
Bucătăria restaurantului oferă o experiență inedită datorită faptului că oferă o combinație a trei stiluri de gătit: găgăuz, moldovenesc și cel european. Orice oaspete va rămâne surprins de deliciile pe care le oferă bucătarii localului și își vor dori să mai guste din bucatele alese.

Prețurile meniurilor se discută individual dar vă asigurăm că veți rămâne plăcut surprinși de accesibilitatea acestora. Fiți siguri că la restaurantul „Exclusiv” se va atrage atenție chiar și celor mai mici detalii. Personalul este pe deplin echipat cu experiența necesară pentru a găzdui diferite tipuri de serbări.
Indiferent dacă plănuiți o petrecere intimă sau o nuntă grandioasă, vă oferim o abordare personală pentru planificarea ceremoniei dumneavoastră. Suntem complet flexibili și vom adapta toate detaliile pentru a vă asigura că aveți evenimentul la care ați visat întotdeauna.
Contactați-ne pentru a afla mai multe și pentru a rezerva o întâlnire.