Acasă CEREMONII Muzicanți, Moderatori, DJ Formația "Măgdăcești"

Formația "Măgdăcești"

Logo Formatia Magdacesti
Mob: (+373) 695-44-196
Mob: (+373) 680-02-470
9841

DESPRE NOI

Cu formația ”Măgdăcești” vă asigurați o petrecere de neuitat atât pentru familia dumneavoastră cât și pentru cei invitați la ceremonie.

Formația ”Măgdăcești” activează de 10 ani, fapt ce le-a permis membrilor să dețină un repertoriu larg și variat. Ei cântă la toate tipurile de nunți, diverse reuniuni, evenimente, onomastici, botezuri, petreceri ș. a. Piesele muzicale sunt alese cu multă grijă pentru fiecare gen de petrecere în parte.

Prin muncă asiduă, la baza căreia a stat talentul, ambiția și entuziasmul ei au obținut renume în spațiul românesc. Grație profesionalismului și seriozității membrilor trupei veți fi asigurați cu o bună dispoziție și muzică live pe toată perioada petrecerii.

Pe acordurile saxofonului, seduși de sensibilitatea și claritatea vocii, carisma și prezența scenică a prezentatorului-solist, veți pătrunde într-o lume ”de demult” nu numai a muzicii, dar și a tradițiilor, dansului și portului popular moldovenesc, căci ei denotă un respect deosebit pentru tradițiile și obiceiurile buneilor noștri.

Formația ”Măgdăcești” este o echipă de profesioniști, compusă din participanți a mai multor concursuri naționale și internaționale, vă oferă un program artistic variat, ce constă din: muzică populară tradițională, ce acoperă toate zonele țării, muzică de petrecere, muzică ușoară, internațională și țigăneasca, la fel dispunem de DJ, trupă profesionistă de dans, moderator, la doleanța angajatorului. Veți avea posibilitatea de a stabili anterior programul de petrecere, componența formației și instrumentele solicitate de dumneavoastră.

 

De asemenea asigură sonorizarea necesară cu echipament audio de ultimă generație, transport propriu în diferite localități ale țării și peste hotarele ei.

Pasiunea și dăruirea cu care ei cântă vă va cuceri cu siguranță și vă va face să redescoperiți muzica autentică și bogatele tradiții strămoșești. Așadar, colaborați cu formația ”Măgdăcești” pentru a crea sărbătoarea dumneavoastră de vis!

 

 

 

mob: (+373) 695-44-196, 680-02-470