Garrison

Logo Garrison Sala de Nuntii
Mob: (+373) 690-20-087
Mob: (+373) 790-30-087
E-mail: aleks_cecet@mail.ru
13690
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

«Garrison» Restaurant & Café – este un nume nou pe harta Chişinăului care a fost deschis în toamna lui 2014 şi deja oferă doar servicii de calitate.

Ambianța oferită de acest local este una caldă datorită stilului clasic care a fost abordat cu foarte multă pasiune. Multitudinea elementelor definitorii de decor, fac ca atmosfera interioară, sa fie una prietenească și confortabilă. Din acest motiv aici pot fi organizate festivități precum: zile de nașteri, cumetrii, nunți sau chiar evenimente business și conferințe, fiind dotat cu un proiector pentru astfel de evenimente.

Localul este foarte armonios despărțit în două săli, una pentru cafenea cu o capacitate de 30 de locuri și una pentru restaurant destinată pentru 80 de invitați. Având intrări separate acestea nu se suprapun în cadrul evenimentelor organizate, iar la dorința clientului pot fi cu ușurință combinate pentru a oferi un spațiu mai larg oaspeților de la ceremonie.

Echipa de bucătari a restaurantului oferă un meniu inedit, care e menit să-și alinte oaspeții cu preparate tradiționale, europene și asiatice. Iar chelnerii vor avea grijă ca deservirea să fie impecabilă.

P.S. Pentru automobile sunt prevăzute spații de parcare în apropierea restaurantului.