Grand Elysee

Grand Elysee Restaurant Palat
Mob: (+373) 799-00-000
Mob: (+373) 22-78-55-99
E-mail: info@grande.md
33715
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

În 10 mai 2019 deschidem sala 2 – Salon Eiffel.

Palatul Grand Elysée este inițial conceput să găzduiască concomitent două evenimente separate, fără ca fluxurile de oaspeți să se intersecteze.
Va exista posibilitatea de a uni sălile - pentru seminare, simpozioane, prezentări modă etc. Zi de zi însă, vom avea serbări separate, cu intrări separate, băi, curte, terasă ... totul separat, cu bun gust, și ... privat

Adresa noastră: s. Sîngera, str.Chișinăului 45 (14 min. din sect Botanica MCdonalds)

Palat

Clădirea Grand Elysée este o creatie unica de arhitectura. Este un palat de basm, unde puteți sărbători orice eveniment într-un mod distins și aristocrat. Atmosfera din interior Vă va dispune la o relaxare desăvârșită. Oaspeții se vor simți membri ai familiei regale invitați la bal.

Zidurile din piatră albă crează un fundal perfect pentru o sedinta foto elegantă. Și toate acestea, pentru că designul fațadei și interiorului au fost realizat de cei mai buni designeri din Moldova și Franța. La rândul său, designerii de landshaft au creat opere unice din flori și plante care sunt izbitoare în frumusețea lor. Datorită detaliilor exclusive, oaspeții noștri pot să se bucure de atmosfera relaxantă și să facă poze frumoase pe fundalul palatului impresionant.

Veti simti ca sunteti într-o altă eră, cu regi și regine. Un astfel de eveniment vă va impresiona prin originalitate, unicitate și profesionalism. Vă așteptăm cu drag la cea mai luxoasă sală de banchet, cu cel mai înalt nivel de deservire.

Grand Elysee, Deschiderea Aprilie 2018, tel: 79900000

Evenimente

Grande Elysee este proiectat pentru a sărbători evenimente grandioase precum nunti, cumetrii, sărbători corporative, recepții, prezentări, aniversări, traininguri, seminare etc. cu o capacitate totală de până la 800 de clienți. Sălile ornamentate cu gust aristocrat, precum și curtea palatului cu alei spațioase, decorate cu flori, porți și balustrade din fier forjat, coloane maiestoase, bogată în arbori și arbuști decorativi vor crea un orizont perfect pentru imaginația fotografului. Se impun și cele două havuzuri miraculoase de la intrare, care atrag prin enigmatismul lor liniștit orice cuplu de îndrăgostiți, ce ar dori o sărbătoare, o nuntă de basm.

Grande Elysee garantează clienților organizarea celui mai memorabil eveniment, iar oaspeților o sărbătoare de vis.

Restaurant

Abundența de lumină, compozițiile florale delicate, strălucire și șic - elemente de descriu atmosfera unui adevărat palat regal, care constă din trei săli de ceremonii cu intrări separate. Fiecare sală e decorată irepetabil și creativ în conformitate cu cele mai recente tendințe de artă și design.


SALON EIFFEL - capacitatea minim 60 invitați până la 180 invitați;
SALON BONAPARTE - capacitatea minim 140 invitați până la 250 invitați;

Gastronomie

  Punctul FORTE al Palatului Grande Elysee este și bucătăria. Vă vom propune un meniu variat, gustos, prezentat exclusiv pe masa Dvs. de sărbătoare. Puteți alege din bucate ce aparțin atât bucătăriei tradiționale moldovenești, cât și celei franceze și europene. Puteți opta pentru varianta clasică de banchet, cu mai multe platouri, cît și pe varianta cu deservire individuală. Și toate acestea la un preț foarte rezonabil (cu doar 10% mai scump decît în alte săli de banchete din Chișinău).

Palatul dispune de o bucătărie spațioasă de 500 m2, echipată modern, proiectată conform tuturor normelor igienice. Suntem UNICUL RESTAURANT cu o asemenea bucătărie mare, iar aceasta ne permite să deservim extra-rapid banchetele cu servire individuală.