În Curtea Casei

Logo În Curtea Casei Restaurant
Mob: (+373) 675-90-202
Mob: (+373) 698-88-420
14989
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Ospitalitatea moldovenească începe chiar de la poarta gospodarului care te invită cu mult drag În curtea casei, deoarece oaspeții sunt mereu bineveniți! În „curtea” restaurantului nostru veți simți atmosfera autentic moldovenească, deoarece decorul și personalul primitor vor întregi peisajul bătrânesc de odinioară.

Interiorul restaurantului combină elementele tradiționale cu elemente moderne astfel că se poate ușor adapta oricărui tip de eveniment, fie că e privat: zi de naștere, cumetrie, nuntă, sau corporativ: business lunch, recepție, lansări, prezentări, meeting-uri, sau orice altă manifestație de afaceri. Capacitatea sălii este de până la 120 de invitați deaceea putem găzdui poate găzdui banchete de diverse complexități. Cazarea invitaților dumneavoastră poate fi asigurată de hotelul din incinta complexului „Institutul Muncii” din care face parte și restaurantul «În curtea casei».

Bucătarii restaurantului pot oferi diferite bucate, de la cele tradiționale moldovenești la cele europene. Meniul poate fi întocmit în funcție de doleanțele dumneavoastră încât să corespundă evenimentului organizat. Savoarea bucatelor este garantată de calitatea și prospețimea produselor.

Restaurantul «În Curtea Casei» este combinația perfectă de ospitalitate moldovenească și servicii de calitate europeană!

Sunteți mereu bineveniți În curtea casei în complexul „Institutul Muncii

 


NOUTĂȚI