International Park

Logo International Park Restaurant
Mob: (+373) 781-00-111
E-mail: innt.park@gmail.com
37903
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

O irezistibilă tentaţie de a savura gustul adevărat al bucuriei de viaţă – noua Zonă de agrement "International PARK" – este pregătită pentru a cuceri orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Cadrul pitoresc ne predispune spre sentimentul libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă. Odată ajunşi aici, la 7 km de capitală, descoperim cu revelaţie, splendoarea unui set de bijuterii arhitectonice, care se îmbină la fel de armonios cu atmosfera trilului de păsări din ademenitoarea pădure a satul Paşcani, r. Criuleni.

 

 

Aşadar, avem acces direct la International PARK, chiar de pe traseul naţional Chişinău-Orhei. Diversitatea formelor de odihnă şi distracţie ne promite chiar din start, un lanţ de edificii şi terenuri specializate, care totodată ne creează senzaţia unui tot întreg, incluzând:

  • Cazare;
  • Restaurantul;
  • Piscina;
  • Terenul de joacă.

Cu mic, cu mare, ne vom simţi ca acasă, odată ajunşi în acest Paradis de neuitat - "International PARK!"

 

Restaurant. Reieşind din exteriorul rustic, s-ar părea că nimic nou – bucate tradiţionale. Iată însă că şi aici, surpriza este mare, bucătăria fiind una europeană, adică altceva decât ceea ce ne-am obişnuit să vedem la celelalte localuri din republică, amenajate în stil rural. Anturajul de aici conferă o notă de sărbătoare atmosferei şi aşa distinse, delicate şi relaxante a localului.

Cazare. Cazare se face in casuţe rustice. Curiozitatea noului complex de agrement este datorată şi contrastului puternic dintre designul de exterior rustic şi cel de interior modern ale casuţelor şi al restaurantului. Rămânem de-a dreptul fascinaţi descoperind cum păşind pragul căsuţelor, tradiţional clădite din bârne, poleite în culoarea maro a lemnului natural, pătrundem, de fapt, într-o cu totul altă epocă – cea modernă, cu toate comodităţile europene de ultimă oră.

Piscina. Cum să trecem pe alături, la vederea unei irezistibile piscine deschise, la mare căutare în sezonul estival? Cu o capacitate de peste 50 de locuri, ea ne va răcori în apa limpede pe toată perioada estivală, când un asemenea colţişor de vis este la mare căutare. Să nu uităm şi de rolul terapeutic şi reconfortant al înotului!