KissNew

Logo Kissnew Restaurant
Tel: +(373-226) 6-15-00
Mob: +(373) 78-32-53-33
Mob: (+373) 602-15-333
E-mail: info@kissnew.md
7138
susține restaurantul în top

DESPRE NOI

 

Sala Maremeniu de la 700 lei/pers.,  pentru nuntile organizate pe parcursul anului 2018


Sala Mare dispune de o arhitectură originală - două nivele de formă rotundă ce pot găzdui cu uşurinţă între 60 şi 150 de persoane.

Imensul alb imaculat al sălii -  transmite  un infinit de rafinament și finețe… în timp ce lustrele elegante - accentuează  farmecul sărbătorii… Nici un fel de pompozitate și exces - doar frumusețe pură și simplitate.

Pe fonul alb al sălii putem crea specificul aparte al evenimentului baza fiind culoarea  preferată de Dvs. din cele propuse de noi.  Această  varietate de nuanțe  Vă oferă posibilitatea să Vă creați propria tematică a sărbătorii combinînd și alte elemente care s-ar  potrivi perfect între ele…

Pentru partea introductivă a ceremoniei - întîmpinarea festivă a oaspeților, înregistrarea solemnă a căsătoriei, dar și deliciile candy-bar-ului  Vă stă la dispoziție nivelul  1 al sălii, lustra și iluminarea-led din „inima” căruia emană o oază de lumină revărsîndu-se grațios peste întregul spațiu de sărbătoare, iar toată splendoarea  ceremoniei cu bucate delicioase și dansuri pline de voie bună o veți putea admira  la nivelul 2 al sălii, unde confortul și satisfacția Dvs. va fi pe măsura așteptărilor.

Sala Mica

Un amalgam de trăiri frumoase alături de cei mai apropiați oameni, care Vă vor rămîne adînc tipărite în suflet după celebrarea oricărui eveniment într-un cerc mai restrîns de prieteni și familie.

Prezentăm spre atenția DVS. încă o sală confortabilă pentru organizarea diferitor sărbători.

Sala Mică "KissNew" este un local foarte comod pentru a organiza o ceremonie de circa 20-60 de persoane. Fie că sărbătoriți o nuntă, o cumetrie sau o zi de naștere - atmosfera plăcută, care predomină aici pe parcursul întregii ceremonii Vă face să Vă simțiți ca în sînul familei, iar nuanțele calde ale decorului nu fac decît să mărească intensitatea acestor sentimente.

Stilul elegant al coloanelor, create din mosaică și oglinzi… podul franțuzesc situat chiar în inima sălii se revarsă grațios ca o lumină cerească peste întreaga sală creînd o oglindire ca de basm.