La Duca

La Duca - Logo
25643
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

 

Ideal situat în frumoasele și pașnicele împrejurimi ale capitalei, în localitatea Nimoreni, raionul Ialoveni, localul de festivități „La Duca” este locul perfect pentru a organiza o nuntă superbă sau o petrecere de neuitat. 
„La Duca” este unul dintre cele mai frumoase locuri din zonă și captivează cu stilul său deosebit care îmbină perfect decorul rustic cu particularitățile modernului. 

La intrare ești întâmpinat de poarta tradițională realizată din lemn secular, specifică curților de gospodari și boieri, iar curtea te încântă cu dimensiunile și aspectul său. 
Sala localului de festivități „La Duca” este un loc exclusivist și rafinat. Impresionanta sală este un exemplu fin de hambar țărănesc stilizat cu pânze fine ce creează o atmosferă cu adevărat specială. Datorită decorului său unic sala poate fi ornamentată în diverse feluri: în  stil tradițional, retro sau modern, fiind perfectă pentru orice tip de ceremonii: nunți, botezuri, aniversări, baluri de absolvire sau corporative de până la 130 de invitați, pentru seminare și conferințe capacitatea fiind de până la 150 de persoane. Platoul de dans poate fi extins și în curtea localului, datorită luminițelor ce creează o atmosferă romantică, dar și a scenei improvizate de unde muzicienii vor îndemna invitații la dans și distracții. 

Tot în curte aveți parte de un loc de odihnă, o terasă în aer liber, iar principala atracție o constituie beciul pe care aveți ocazia să-l vizitați, iar gospodarul casei neapărat vă va servi cu un veritabil vin de casă din soiuri alese de pe propriile podgorii proaspăt turnat chiar din poloboc. 
Sala localului „La Duca” poate găzdui petreceri atât private cât și corporative, în orice perioadă a anului. De asemenea aici pot fi organizate evenimente de team-building datorită proximității de terenurile de fotbal atât naturale cât și cu gazon artificial și de lacul din localitate. 

Echipa excepțională a localului se străduiește să facă din fiecare ocazie un eveniment individual, concentrându-se pe cerințele și ideile clientului. Avem o bogată experiență în organizare de evenimente și diverse petreceri, puteți fi sigur că ceremonia dumneavoastră este în mâini sigure. Vom avea grijă de toate aspectele oferind o abordare profesională și o atenție deosebită la detalii. 

Toate bucatele noastre sunt realizate de bucătari iscusiți și folosim doar produse proaspete pentru a crea meniuri delicioase. Vă oferim o varietate de bucate din care puteți alege, pentru a vă răsfăța invitații cu delicii nu numai gustoase, ci și sănătoase! Bucatele sunt pregătite pe cuptor cu lemne, pentru a oferi gustul autentic al bucătăriei tradiționale. 
Echipa noastră de ospătari are o experiență bogată în deservirea ceremoniilor, de aceea, fiți  siguri că și ceremonia dumneavoastră va decurge exact așa cum v-ați dorit. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în localul nostru! Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre localul de festivități „La Duca”

OFERTA SPECIALĂ

La dorință organizăm excursie cu degustare a vinurilor și destilantelor (țuică, divin) în Crama ,,La Duca".