La Vista

Logo La Vista Restaurant Botanica
Tel: (+373) 22 57-33-10
Mob: (+373) 794-78-652
Fax: (+373) 22 57-33-10
E-mail: vista-olimp@mail.ru
68199
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul „La Vista” este situat în inima sectorului Botanica. Localul captează atenția datorită fuziunii dintre stilul clasic italian și farmecul de poveste al spațiului perfect pentru ceremonia dumneavoastră de vis.

Dacă sunteți în căutarea unei locații intime sau extravagante, tradiționale sau neașteptate, restaurantul „La Vista” este un loc cu adevărat unic pentru a sărbători cea mai memorabilă zi din viața dumneavoastră. Aici activează o echipă care se dedică organizării evenimentelor și este atentă la toate detaliile. Suntem bucuroși să proiectăm un meniu personalizat compilat, folosind cele mai bune produse naturale.

Restaurantul „La Vista” vă pune la dispoziție patru săli care pot găzdui atât nunți, cumătrii, festivități, cât și evenimente corporative precum conferințe, seminare, mese rotunde sau altele. Datorită amplasării sălilor, este posibilă organizarea concomitentă a activităților pe secțiuni sau pe grupuri de profil. La dispoziția dumneavoastră se oferă utilajul tehnic necesar audio și video pentru un eveniment reușit.

La dorință pot fi organizate pauze de cafea, bufet suedez, lunch-uri sau cine pentru invitații de la eveniment. La etajul I al localului se află sala cu șemineu care poate găzdui de la 70 la 150 de persoane, în funcție de ceremonia organizată. Sala este decorată cu lustre de cristal, fotolii tapițate, iar
pereții sunt de culoare bej cald. Atracția principală a sălii este șemineul de granit care oferă o atmosferă de căldură și confort tuturor invitaților.
Tot la etajul I se află și biroul VIP care este tocmai perfect pentru întâlniri de afaceri sau cine de familie de până la 10 persoane. La etajul II se află sala alb-argintie, care poate găzdui până la 170 de persoane.

Accesul la etaj se face prin intermediul unei scări de marmură albă care se combină perfect cu stilul venețian al decorului din interior. Mesele elegant amenajate cu buchete de flori și candelabre creează un farmec aparte întregind atmosfera de vis a sălii. 

Pentru evenimente restrânse de până la 25 de persoane, se oferă sala VIP. Aceasta este decorată în nuanțe aurii, fiind potrivită pentru a petrece plăcut timpul alături de prieteni și familie sau pentru banchete corporative mici.
Personalul restaurantului posedă experiență în organizarea diverselor festivități, oferind o atmosferă confortabilă și o deservire excepțională. Meniul restaurantului este variat și se poate considera o adevărată reflecție a pasiunii pentru gătit, e bogat în arome și preparate delicioase.

Așteptăm cu drag să ne vizitați cât mai curând, pentru a vă oferi clipe de neuitat și emoții unice!

Dacă ați pierdut miracolele, telefonul nostru este: (+373) 797-96-513