Acasă CEREMONII Muzicanți, Moderatori, DJ Luciana Spînu și Formația Bisonoric

Luciana Spînu și Formația Bisonoric

Logo Luciana Spînu și Formația Bisonoric
18733

DESPRE NOI

Muzica și voia bună sunt un element indispensabil al unei petreceri reușite, de aceea moderatorii și artiștii care se vor ocupa de aceste aspect trebuie să fie cei mai buni!

Luciana Spînu și Formația Bisonoric  -o echipă de artiști talentați, care fac din orice eveniment o sărbătoare memorabilă și frumoasă.

Deși Luciana este o interpretă de folclor extrem de talentată, ea împreună cu solistul, Alex Balan, interpretează cu bucurie și piese din muzica ușoară, în diverse limbi: engleză, rusă, italiană, spaniolă, alegând genuri muzicale pentru toate gusturile și categoriile de vârstă pentru ca fiecare oaspete să se simtă binedispus.

Luciana Spînu și Formația Bisonoric au o execuție vocală și instrumentală impecabilă și depun mult suflet în organizarea, moderarea și realizarea evenimentelor. Luciana, este foarte receptivă la dorințele mirilor, preferințele acestora fiind temelia pe care se axează întreaga organizare a celui mai important eveniment din viața lor.

Pe lângă toate acestea, artiștii sunt dispuși să cânte la petrecerile organizate și peste hotare, fiind artiști cu acte în regulă și având frumoase experiențe de acest gen în Elveția, România, Italia, etc.

Moderatoarea Luciana Spînu, este adepta metodei clasice de organizare și moderare a petrecerilor, bazându-se pe talent, cumsecădenie și multă voie bună, fără scenete, jocuri inutile și obositoare. Luciana este moderatorul principal, care știe cum, când și ce trebuie să vorbească, moderând deosebit de inteligent evenimentele în limba română.

Luciana Spînu și Formația Bisonoric, sunt nu doar talentați, ci și harnici, deschiși, omenosi si cu bun simt,știind că o petrecere necesită muncă, dăruire și bună dispoziție!