Miadora

Logo Miadora Restaurant
Tel: (+373) 22 56-56-56
Mob: (+373) 67-56-56-56
E-mail: info@miadora.md
80873
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

Miadora - zi
Miadora - seara

DESPRE NOI

Restaurantul Miadora îți oferă 16 mii de lei reducere. Vezi despre ce este vorba.

Profită la maxim de cel mai grandios eveniment al vieții tale. Vezi Pe data de 21 noiembrie, de Ziua Arhanghelului Mihail, restaurantul MIADORA serbează 16 ani de activitate. Cu această ocazie, doar în ziua de 21 noiembrie, restaurantul va face cadou o reducere de 16 mii de lei tuturor cuplurilor care vor semna contractul de colaborare cu restaurantul pentru un eveniment ce va avea loc în perioada 16.11.17 - 16.04.18. Oferta va fi valabilă doar o zi!

Aici veți sărbători cel mai important eveniment din viața Dvs. Atmosfera minunată, bucatele delicioase, personalul bine instruit dar și cei 16 ani de eperiență, vor asigura desfășurarea ceremoniei la cel mai înalt nivel Pășind în curtea restaurantului MIADORA, vă veți scufunda într-o epocă antică, unde coloanele și statuile se împletesc elegant cu elemente de fast și romantism. Zona interioară a restaurantului este acoperită de peluza englezească care, în combinație cu un sistem de irigare bine conceput, contribuie la formarea unui microclimat special cu predominanta de ozon. Havuzul unic, de altfel și cascada, ce se află pe teritoriul localului creeaza o stare de spirit cu adevărat poetică a multor iubitori de frumos!

Optați pentru calitate și alegeți MIADORA.

 


 

Restaurantul "Miadora": The Unique The Queen

Restaurantul MIADORA – unul dintre cele mai elegante si stilate locatii din Chisinau!

Aici ati putea sarbatori fie o nunta, o zi de nastere, un eveniment corporativ, o aniversare, precum si orice alt eveniment important din viata dvs. Cei 16 ani de experienta in organizarea petrecerilor, ne permit sa transformam orice ceremonie intr-un eveniment de neuitat, care va va ramane in memorie pentru tot restul vietii. Atmosfera minunata, bucate delicioase si personal bine instruit – reprezinta cu adevarat, o receptie regala!

Pasind in curtea restaurantului MIADORA, va veti scufunda intr-o epoca antica, unde coloanele si statuile se impletesc elegant cu elemente de fast si romantism. Zona interioara a restaurantului este acoperita de peluza englezeasca care, in combinatie cu un sistem de irigare bine conceput, contribuie la formarea unui microclimat special cu predominanta de ozon. Havuzul unic, de altfel si cascada, ce se afla pe teritoriul localului creeaza o stare de spirit cu adevarat poetica a multor iubitori de frumos!

Timpul ne-a învăţat să alegem calitatea. De altfel, unicul motiv pentru care am adoptat o atitudine perfecţionistă este strâns legat de cei, pentru care muncim cu dăruire de sine. Or, Miadora este gazda firilor nobile.

Mai fideli ca oricând, oaspeţii ne-au cultivat dorinţa sinceră de a prelua o manieră absolut specifică de activitate. Aşadar, noi creăm în mod consecvent o şcoală înaltă a deservirii. De la discreţie şi respectarea strictă a protocolului în cadrul unei întâlniri de afaceri, pe care aţi fixat-o în localul nostru, până la adevăratul spectacol al artei culinare în timpul unui festin de zile mari – toate însuşite cu desăvârşire pentru Oaspetele drag, cel care ştie să pună preţ pe calitate.

HRISTO BOTEV STR 25A, CHISINAU, MD-2043
info@miadora.md, adrian@miadora.md