Miorița - Ungheni

Logo Miorita Restaurant Ungheni
Tel: +(373-672) 6-79-42
Mob: +(373) 67-26-79-41
Mob: +(373) 68-91-87-31
Mob: +(373) 60-96-39-02
19754
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

Restaurantul “Miorița” este un concept nou care a fost creat pentru ca să vă ofere posibilitatea să realizați un eveniment de neuitat într-un cadru deosebit.

Având o locație pitorească și o priveliște de neegalat, restaurantul este situat în mijlocul naturii, departe de agitația orașului, fiind locul ideal pentru organizarea unor evenimente perfecte.

Fie că vă doriți o nuntă de vis, un eveniment dedicat companiei, un banchet de absolvire, o aniversare sau o festivitate specială cu care să vă impresionați oaspeții, restaurantul ”Miorița” vă este alături și vă oferă servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit.

 

!!! VIDEO CU DRONA - apasa aici

 

Sala de ceremonii este una neordinară datorită decorului în stilul european ce conferă un nivel înalt de admirație și confort. Oaspeții dumneavoastră cu siguranță se vor simți speciali grație ornamentelor din interiorul sălii. Pentru a crea o atmosferă de vis este posibilă decorarea individuală.

Cu o capacitate de 250 de locuri, restaurantul ”Miorița” dispune de parcare precum și superbe spații verzi amenajate în așa fel încât să creeze o ambianță plăcută. Aici puteți profita din plin de natura ce vă înconjoară.

Cele opt foișoare din curtea complexului pot găzdui în total 200 de oaspeți, capacitatea lor fiind de zece, douăzeci, treizeci și chiar șaizeci de locuri. Fie că e ceremonie restrânsă sau una cu mulți oaspeți, aceste foișoare reprezintă o alternativă care vă permit să sărbătoriți în aer liber, înconjurați de un cadru pitoresc.

În parcul din curtea complexului este amenajat un lac pentru lebede și un canal decorativ, iar susurul cascadei vă va face să vă simțiți cu adevărat în sânul naturii.

Odată cu lăsarea întunericului, o iluminare ca de basm va încânta privirile voastre, pentru aceasta fiind folosite zeci de luminițe pe întreg teritoriul complexului.

 

Echipa noastră va pune la punct toate detaliile pregătirilor necesare şi vă va oferi servicii complete de cea mai înaltă calitate. Bucătarii noștri vor pregăti doar mâncăruri alese din bucătăria tradițională și cea europeană, iar echipa iscusită de chelneri va servi cu mare atenție ceremonia dumneavoastră.

Punctul nostru forte este flexibilitatea deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul clientului, calitatea mâncării fiind mereu superioară datorită ingredientelor proaspete.

Pentru a vă asigura că petrecerea nu va fi periclitată de nimic, am instalat un generator care oferă autonomie electrică astfel ca oaspeții să poată chefui în voie.

Vă așteptăm să petreceți clipe frumoase alături de noi și împreună să facem din fiecare eveniment o amintire de neuitat în locația noastră.

Restaurantul nostru se află pe traseul internațional Chișinău-Ungheni, km 97.