Acasă CEREMONII Catering Mognat - Catering

Mognat - Catering

DESPRE NOI

Mognat Catering” vă oferă o gamă largă de servicii de catering pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calități gastronomice si estetice, deoarece a fost conceput să ofere eleganță și siguranță oricărui tip de eveniment din viața dumneavoastră.

Cu noi veți avea o flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul organizării evenimentelor.

Meniul îmbină stilul contemporan a bucătăriei europene cu bucătăria tradițională moldovenească fiind alcătuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente. De asemenea, vă oferim pâine de casă și produse de patiserie garantând o deservire ireproșabilă și de calitate a evenimentului dumneavoastră.

O bogată selecție de preparate culinare și servirea acestora la cel mai înalt nivel evidențiază importanța momentului demonstrând totodată atenția și respectul gazdei față de oaspeții săi.

Fie că e doar o pauză de cafea sau un bufet suedez, partenerii voștri de afaceri vor rămâne cu o impresie bună despre ospitalitatea oferită de “Mognat Catering”. Atunci când vă doriți ca evenimentul dumneavoastră să sfideze clasicele săli de restaurant, noi suntem gata să organizăm petrecerea dorită în oricare alt loc!

Beneficiile “Mognat Catering” sunt evidente - deservim în orice locație, fie că e o încăpere sau evenimentul e în aer liber atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Mognat Catering” organizează mese festive în stil bufet suedez, petreceri private sau publice, inaugurări, aniversări, recepţii, etc. Toate acestea sunt la cele mai avantajoase preţuri. Cere oferta noastră şi te vei convinge!

Varietatea rețetelor și prospețimea ingredientelor sunt principalele calități ale ofertei noastre de catering. Toate legumele, fructele si zarzavaturile sunt proaspete și pregătite chiar înainte de a fi livrate, iar preparatele se încadrează în cele mai stricte norme de echilibru nutrițional.

Noi vă vom oferi meniuri speciale, prin intermediul cărora nu numai că vă veţi alinta papilele gustative, ci suntem siguri că ne veţi cere şi reţeta.

Suntem o echipă tânără şi bine pregătită, care aduce întotdeauna dinamism şi forţă fiecărui eveniment.

Deoarece detaliile sunt cele care fac diferenţa, vă invităm să ne contactați pentru a planifica evenimentul dorit pornind de la detaliile specifice și finisând cu desăvârşirea pe ansamblu a tabloului.

În acest tablou calitatea serviciilor şi a materiilor prime folosite sunt de fiecare dată personajele principale.

Vă așteptăm cu drag la “Mognat Catering”!