Mognat

Logo Mognat Restaurant
34650
susține restaurantul în top

TURURI VIRTUALE

DESPRE NOI

O NUNTĂ DE NEUITAT ÎN RESTAURANTUL «MOGNAT»!

 

Pentru cei care caută localul perfect pentru o ceremonie selectă vă sugerăm restaurantul „Mognat” din comuna Grătiești a capitalei. Un eveniment unic și o recepție cochetă cu împrejurimi frumoase fac acest restaurant să fie locația potrivită pentru festivitatea remarcabilă.

Localul are o istorie de peste 18 ani și de-a lungul timpului a evoluat încât să ofere clienților săi o ambianță confortabilă și un peisaj încântător. Amplasarea restaurantului este la doar zece minute de mers de la Chișinău fiind accesibilă cu mașina.

„Mognat” este o opțiune minunată pentru nunți, cumetrii, petreceri și evenimente corporative. Situat pe un teren generos, dispune de grădini luxuriante cu foișoare de lemn pentru a oferi oaspeților săi o atmosferă cu adevărat specială și în același timp fundalul ideal pentru fotografiile de nuntă.

Găzduind peste 1000 de evenimente de-a lungul activității sale, administrația cu mare drag vă va ajuta să realizați evenimentul dumneavoastră de vis și vă va îndruma în ziua cea mare.
Personalul de la „Mognat” va face totul pentru a vă asigura că atât dumneavoastră cât și oaspeții o să vă relaxați într-un mediu înconjurător superb, iar evenimentul va fi cu adevărat special.
Sala restaurantului este una deosebită prin eleganța sa, dar, totodată, oferă o senzație de sobrietate. Sala de banchete are o capacitate de 180 de persoane și are amenajat un ring de dans pentru distracția mesenilor și un șemineu impozant pentru serile reci.

Meniul oferit de bucătarii localului abundă prin generozitatea și diversitatea sa. Bucatele sunt preparate la grătar sau în cuptor, ca la țară, oferind un gust autentic moldovenesc. Cele mai apreciate sunt sărmăluțele la cuptor, dar și propria producție de panificație care este mereu proaspătă și savuroasă. Produsele de patiserie sunt preparate conform rețetelor tradiționale strămoșești de casă. La solicitarea dumneavoastră, bucătarii pot realiza un meniu combinat dintre bucătăria moldovenească și cea europeană.

„Mognat” este unul dintre acele restaurante care oferă tot ceea de ce aveți nevoie într-o locație idilică. Aici veți putea să vă relaxați și să vă bucurați de evenimentul dumneavoastră special, având timpul și confidențialitatea necesară din partea administrației pentru a face evenimentul cu adevărat unic și personal.
Oricine planifică un eveniment deosebit va fi capabil să găsească tot ceea ce caută la restaurantul „Mognat”. Vă așteptăm cu mult drag!