Murmur de izvor

Logo Murmur de Izvor Sala de Banchete
Mob: +(373) 69-34-03-76
E-mail: murmurdeizor@gmail.com
39664
susține restaurantul în top

DESPRE NOI

Alegeti cel mai inalt nivel de organizare si eleganta pentru evenimentul dumneavoastra!

Sunteti in cautarea unei Sali de nunti conceput cu stil si profesionalism, care sa transforme marele eveniment intr-o celebrare impresionanta si sa va incante prin splendoare si unicitate? Sau poate cautati un restaurant unde sa sarbatoriti venirea pe lume a micutului vostru intr-un mod inedit. Indiferent de evenimentul pe care doriti sa il organizati, Murmur de Izvor va poate ajuta sa il transformati intr-o experienta minunata, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitatii dumneavoastra.

Cu o capacitate de 180 de locuri, Murmur de Izvor va vine in intampinarea cu un spatiu generos atit in interior cit si in gradina localului.

Pentru ca ne dorim ca nunta mult visata sa fie un real succes, pe langa sala de banchete, Murmur de Izvor dispune si de o terasa in aer liber cu o capacitate de pina la 80 de locuri , unde, pe toata durata evenimentului, va puteti bucura alaturi de invitatii dumneavoastra de aerul proaspat al serii, sub cerul instelat, si de privelistea magnifica oferita de natura de prin imprejur. Iar in zilele calde de vara va asteptam in sanaul naturii la terasele-foisor cu o capacitate de 20,30 si 40 de persoane.

Va stam la dispozitie cu oameni potriviti pentru a va dezvolta ideile,serviciile diversificate,de calitate,oferte personalizate in functie de nevoile si cerintele dumnevoastra!

Pentru intrebari sau mai multa informatie nu ezitati sa ne contactati cu un apel la numarul de tel.: (+373) 693 40 376 sau cu un mesaj pe pagina de facebook: @ Murmur de Izvor


NOUTĂȚI

03 Octombrie

Murmur de Izvor